Plugg

Alltså lärarna kör hårt med en nu precis innan slutbetygen sätts. Jag har pluggat i princip hela dagen, eller ja, "pluggat" kanske man ska säga. Jag har varit med Anna och Gillis och det är rätt svårt att koncentrera sig på plugget då, men nu jäklar ska här pluggas. Jag har gjort en Evert Taube-powerpoint som skall redovisas imorgon och nu är det plugg inför NO-provet imorgon som gäller. Fy fasen vad segt.

Något som är kul är att jag fick reda på betyget på min matte A-kurs som jag gått i hela läsåret som en slags extragrej och jag fick ett stort jäkla MVG i slutbetyg i den kursen. I en kurs som ligger en årskurs över mig liksom, det är lite trevligt. Synd att jag inte kan använda det bara, ska förmodligen inte gå på det gymnasiet, det är lite surt.

Nej, dags att plugga. Seeeee ya!

Linda

30 maj 2010

Ja, snart så går vi in i den första sommarmånaden. Fy sjutton vad sjukt! Det var ju inte alls längesedan det var första vårmånaden. Snart så fyller jag år också, haha. Men visst är det otroligt att sommaren snart är här? Värmen är ju påväg in till oss också, jag tror att det ska bli runt 20 grader de närmaste dagarna och det säger man väl inte nej till?

Imorgon så börjar jag klockan halv tio och slutar klockan två så det blir en kort dag imorgon. Det bästa med dagen är att det är sovmorgon så då kan jag bara ta det lungt och sova ut.

Som ni märker så har jag inte vart så bra på att blogga på den senaste tiden men jag ska försöka att bli bättre. Jag är bara så himla trött just nu, jag bara längtar till sommarlovet. Ahh, vi får sommarlov om två veckor. Jag ska stå ut i två veckor till och sedan så är jag FRI i 10 veckor.

Jaja, nu ska jag krypa ner i min säng och läsa lite. Kanske Twilight 3. Boken suger alltså så kommer jag att bli trött för att den är så tråkig och så kan jag somna lätt, det är så jag somnar. Kram Olivia♥

Grattis Tyskland

Vad tycker ni om att Tyskland vann Eurovision Song Contest? Jag tycker att det var rätt bra. Jag tycker att hon var härlig och hon hade en härlig låt. Det är väl kul för Tyskland att inte hamna bland de sista som de brukar, haha. Det var riktigt tråkigt att inte Sverige var i final men så är det ibland.



Olivia

Det sämsta jag hört

Om någon tittar på Eurovision Song Contest just nu så måste ni hålla med om att Sloveniens bidrag är det SÄMSTA bidraget någonsin. Vad är det för jäkla låt egentligen? Först är det rockigt och sedan så blir det folkmusik. Detta var det jag ville säga, jag var bara tvungen.

Olivia

         
Min tanke just nu..


Evert Taube-arbete

Jag har ett Evert Taube-arbete som hänger över mig nu in i det sista och jag skjuter upp det hela tiden. Men med några få dagar till redovisning tänkte jag nu sätta mig och börja organisera min powerpoint och mina stödord. Jag loggar in på rexnet där jag har mina arbeten från skolan. Jag laddar ner mitt Evert Taube-arbete. Jag försöker öppna mitt Taube-arbete för att fortsätta skriva.

Klart som fan att det inte går att öppna då eftersom skolan har en nyare version av powerpoint och skrivprogrammet (jag har microsoft works, ett riktigt stenåldersprogram och det visade sig att jag inte ens hade powerpoint på min dator, inte vad jag har sett i alla fall). Så vad gör man nu då? Man skulle vara klar för redovisning imorgon. Inte en chans säger jag bara. Jag hoppas att de som har redovisning imorgon segar på så att jag har tills på tisdag på mig att lösa problemet.


Jag som laddat så länge för att orka sätta mig framför datorn och börja göra något vettigt. Nu försvann ju allt med irritationen. Så det blir till att göra något annat istället. Man kan ju alltid se på Eurovision som börjar om en timme.

Linda


Inte så jättemånga chokladkakor kvar nu.



:( Vad ledsen jag blir när jag ser alla röda kryss som betyder att dessa chokladkakor/geishor inte finns mer. På 25 dagar har jag ätit upp 5 chokladkakor. Det är en var femte dag det, haha. Men jag har ju faktiskt fått hjälp med att äta så riktigt så glupsk är jag inte...

Linda

25 maj 2010 - Orientering i spöregn, blåst och 7 graders temperatur.

Idag har hela skolan haft orienteringsdag eftersom de blivande sjuorna var på besöksdag på skolan och vädret kunde inte vara bättre, det spöregnade, det blåste och det var 7 grader. Det var riktigt mysigt att ha på sig dyngsura kläder som klistrades mot huden i den kylan och blåsten. ALDRIG MER, säger jag bara! Det var den värsta friluftsdagen jag varit med om och jag var nedkyld i flera timmar efteråt. Ja, det finns inte så mycket att säga. Prova det, om ni vill utsätta er för det.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Ätit choklad, gjort färdigt alla bilder, tittat på Eurovision song contest och lite sådant. Nu är det dags att sova.

Godnatt! ♥


Linda ♣


25 maj 2010

Fy sjutton säger jag bara!

Idag så har hela skolan orienterat i spöregn och 7 grader. Vad säger ni om det? Härligt? Jag kan säga att när jag kom hem så var mina fingrar formade efter att jag hållt i styret på cykeln så fingrarna var helt böjda. När jag la mig i det varma badet så kunde jag inte känna om det var varmt eller kallt, jag hade ingen känsel i kroppen.

Sådan tur var så var mamma hemma så hon åkte och köpte korv och mos. Eller, jag åt korv och pomfritt. Hmm, jag har aldrig tänkt på hur man stavar pomfritt. Jag brukar kalla det pommes, haha.

Nu ska jag ta en liten tupplur om jag kan somna, haha. Ha den bra!

Olivia


Snart Skiner Poseidon



Jag får seriöst rysningar. Jag älskar känslan när man står där med halsduken i händerna och sjunger för full hals. Tyvärr så går låten så jäkla mörkt så jag kan knappt sjunga verserna, haha.

//Olivia

24 maj 2010

Hallå där!

Just nu så är det lång rast i skolan så jag passar på att gå hem och bara ta det lungt. Jag är riktigt trött idag så det var svårt att komma upp ur den varma, mjuka sängen men till slut så drog jag mig upp. Ni skulle bara sett mitt hår i morse, haha. Hela min lugg såg ut som en våg, den var böjd utåt. Inte en vacker syn men efter att plattat till den med vatten så blev den normal igen.

Jag börjar om två timmar vilket är himla gött. Jag kommer inte att orka gå tillbaka efter rasten. Jag vill bara lägga mig ner i min säng och bara somna. Undra vilken tid jag hade vaknat då, haha.

Nej, nu börjar jag bli lite hungrig. Ha en bra dag!

Olivia


Wallander

Jag sitter alltid framför TV:n klockan 21.00 varje söndag för då vet jag att det kommer Wallander. Jag gillar inte Wallander lika mycket som andra kriminalserier men i alla fall. Jag har gjort en top 3 lista av de bästa kriminalserierna. Jag har bara sett 3 stycken, haha.

♦ Beck
♦ Johan Falk
♦ Wallander

Som sagt så gillar jag Beck mest men jag vet faktiskt inte varför. Jag antar att det är för att jag gillar rollerna som de har. Martin Beck måste alltid hålla koll på Gunvald som gör massa dumma saker. Sedan att Martin och Gunvald kör sitt eget race i utredningar är ju härligt med tanke på att chefen Margareta blir så jäkla sur varje gång hon får reda på det.

Snart så börjar Wallander igen så jag ska avsluta inlägget nu. Ha en fortsatt bra kväll!



Olivia



Olivia, Stora bossen, bestämmer härmed att jag skall blogga!

Okej okej Olivia, jag ska göra som du säger och blogga. STORA BOSSEN!  (Älska Hitta Nemo).
Som sagt, Olivia kom till mig och var jäkligt missnöjd över att jag inte hade bloggat på en halv evighet. Enligt henne är det bättre att uppdatera ofta men med meningslöst innehåll än att uppdatera sällan med intressant innehåll, så tolkar jag det i alla fall. Sedan vet jag inte om mitt innehåll någonsin är särskilt intressant men. Hur som helst så gör jag väl som hon säger och uppdaterar litegrann då. Jag har gjort lite allt möjligt senaste veckan och jag måste säga att det varit en riktigt bra vecka, trots lite komplikationer.

Det har gått superbra i skolan i alla fall och jag fick reda på hur mitt spanskaprov hade gått, där fick jag MVG+, som om det ens är möjligt, haha. Jag fick solklart MVG på svenska nationella där man skulle läsa och skriva svar på frågor. Jag fick MVG på muntliga engelska nationella (tror jag i alla fall, min lärare är lite otydlig men han sa att "du är uppe och klättrar på de högsta nivåerna" och "din engelska är väldigt korrekt" så jag hoppas att han menade MVG med det). Men det som var mest skumt var betyget på min SO-inlämning där jag låtsades vara en soldat på Västfronten, den var tydligen så bra att den nådde MVG++++. Tack så mycket eller något sådant, haha sådana betyg är rätt härliga att få, man känner sig ganska bra då.

Annars så har jag badat i sjön med Gillis och Olivia, jag har spelat badminton och ägt ut alla som jag har mött (vilket nästan är helt sant!), jag har skurit upp min lilltå på en sten så att jag numera haltar som fasen, jag har kollat på dimma/solnedgång/stilla sjö/fiskmåsar vs. svalor, ätit glass och gått i skogar tillsammans med Gillis. Jag har gjort färdigt alla nationella prov, både i nian och i matte A. Jag har ätit på restaurang och firat min mamma som har fyllt år. Jag har blivit förkyld flera gånger om, men det är det värt, haha! ♥

Nu ska jag faktiskt sova, konstigt nog. Jag menar, det är ju rena eftermiddagen fortfarande men jag är så himla trött. Godnatt!

Linda

Tove Styrke - All these things I've done



Hon är så himla duktig!

Olivia

21 maj 2010 - Grattis mamma!

Grattis mamma på 46 års dagen!

Ja, som ni kanske förstår så fyller min kära mamma år idag. Vi har ätit god tårta och vart på restaurang vilket jag gillar, haha. Självklart så är jag smällfet nu efter all mat. Jag åt kycklingspett, sallad och friterad potatis och även en chokladmousse efter all mat. Nu får det bli skärpning på min skräpmat som slinker ner i magen. Dags att äta nyttigt och börja träna. Fy fasen vad tråkigt! Vad är ett liv utan godsaker?

Jag tog inte så mycket bilder så jag vet inte om det finns så mycket att ladda upp. Vi får se om det blir några roliga bilder. Jag tror att jag snart ska ladda upp en bild på en målning som jag målat precis nu. Den är väldigt färgglad. Jag hoppas att ni tycker om den.

Nu ska jag vila lite, jag är helt slut efter all mat, haha. Hur kommer det sig att man blir så jäkla trött när man ätit massa mat? Jaja, sov gott!

Olivia

Ny favorittröja

Detta är helt klart min favorittröja. Jag köpte den nyligen i Göteborg och jag är verkligen supernöjd över köpet. Tröjan är verkligen enligt mig "chill". Jag och syrran brukar gå runt och säga vilka kläder som är chill eller inte chill. Vi är rätt konstiga, haha. Imorgon så blir det varmt och fint väder (hoppas jag) så jag har tänkt att använda den till ett par ljusa jeansshorts och ett par Converse så är chill-stilen klar, haha.



Olivia

20 maj 2010

Hallå där!

Just nu så chattar jag med N på MSN vilket är riktigt kul. Snart så bär det av till köket för jag ska äta lite kvällsmat. Jag är lite kass på att skriva inlägget just nu, det är inte det lättaste att prata med mamma, chatta med N och även skriva ett blogginlägg.

Igår så var jag och Linda i Göteborg och shoppade loss, haha. För mig blev det en ny bikini (äntligen), ett linne och en T-shirt. Jag kommer inte att visa upp grejerna för jag har inte orken. Idag kom även ett H&M paket och där låg det en tröja och ett par shorts. Jag shoppas alldeles för mycket för tillfället. Jag är väl glad för att det är vår.

Nu ska jag äta lite kvällsmat, vi hörs imorgon! Kramar Olivia


19 maj 2010

God morgon!

Idag så har jag ledigt och jag tycker att det är så himla gött. Värmen är även här idag. Klockan är bara tio och temperaturen ligger på 19 grader. Jag är så sjukt glad. Tyvärr så finns det inte så mycket sol. Eller jo, blå himmel om jag tittar framåt men om jag tittar åt höger så är det massa moln som jag inte tycker om.

Idag så planerar jag och min syster att shoppa lite, haha. Om det blir monligt så är det ju lika bra att hitta en fin sommarklänning, haha. Jag är inte så mycket för klänningar så det finns inte så mycket kläder som är anpassat efter värme. Det ligger massa jeans men inga klänningar. Typiskt mig.

Menmen, ni får ha det så bra så hörs vi senare under dagen. Kram Olivia♥





Mina första Converse

Detta är mina första Converse. Jag var runt 9-10 år och såg upp till min pappa så himla mycket så jag önskade mig ett par Converse som var exakt likadana som min pappas.

//Olivia

18 maj 2010

Hallå där!

Jag kan inte fatta att det är den 18 maj med tanke på temperaturen. Visst, idag så har vi haft hyfsat varmt men andra dagar så är det 15 grader och regn. Jag blir så sjukt sur på stockholmarna som skriver i sina bloggar "Vad ska ni göra i det fina sommarvädret då?". Vi i västra götaland har för fasen inte fint väder.

Men i alla fall, nu har jag fått ut min ilska, haha. Idag så har det inte hänt så mycket. Nästan hela stadens skola har vart på konsert i våran idrottshall, haha. Jag kan inte påstå att den var så bra men det tyckte några andra t.ex en person som stod och hoppade och skrek som en galning, haha.

Nu börjar jag bli hungrig så jag ska satsa på att få i mig något i magen. Ha det bra!

//Olivia


Naturbilder







En trög söndag

Är det bara jag som är trög varje söndag? Det är så att man vet att om bara några timmar så ska jag sitta i en skolbänk igen och läsa tyska, NO m.m. Jag vet inte hur ni tänker en söndag men det är min tanke. Jag och min syster har nyss tittat på Glee och jag måste säga att det är lika kul som alltid. Jag har missat ett par avsnitt nu så det är jag lite sur för men jag fattar ganska bra ändå.

Jag tror aldrig att jag varit så fast vid en serie förrut. Eller jo, jag kollade på Gossip Girl varje vecka för något år sedan men jag fattar inte varför. Den serien är inte ens bra.. Enligt mig, hehe.

Jag brukar kolla på Top Model varje dag. Det tycker jag är riktigt kul. Jag vet inte varför men jag känner bara ett måste till att sitta och titta på det. En vanlig eftermiddag för mig är att gå till skolan, komma hem från skolan, titta på Tyra Banks show, direkt efter det så kommer Top model så då kollar jag på det också, haha.

Nu ska jag sluta att sitta och babbla om TV program. Hoppas ni har haft en bra dag. Kram Olivia♥

13 maj 2010

Hallå där!

Just nu så har jag verkligen jättetråkigt, jag vet inte vad jag ska göra. Funderar på att gå och hyra en film men det finns ingen film som jag vill se. Lite typiskt mig att inte veta vad jag ska hyra för film. Jag kanske kan gå och köpa en random tidning och se om den är bra eller inte. Fast nä, tidningar är för dyra för att köpa, haha. Jag får försöka att hitta på något hemma istället.

Jag kan sjunga för full hals och se hur det låter, haha. Tyvärr så skulle säkert folk som går utanför höra så jag tror att jag avstår. Haha, det är så himla kul för varje måndag-morgon så går det förbi en tjej som sjunger så jäkla högt och så jäkla falskt. Jag vet inte om hon är medveten om att alla tittar på henne men det verkar inte som det.

Jaja, hoppas ni får en fortsatt bra dag!

//Olivia


Linne


Jag älskar dehär linnerna. Inte bara för att de är snygga utan för att de har bra budskap. Jag älskar havet och vill inte att det ska skadas! De kommer från H&M och kostar 99 kr.

Kram Olivia♥

Gårdsfest

Idag så hade vi gårdsfest på skolan. Det var riktigt kul förutom att det regnade och var svinkallt. Man gick limo, kastade pil, hoppade backhoppning, kastade boll, spelade yatzi (stavning) m.m. Sedan så fick man grillad hamburgare. Något som jag tänkte på var att våran matte och NO lärare hade på sig jeans. Det var första gången jag såg honom i jeans. Han brukar alltid ha svarta manchesterbyxor och skjorta men nu hade han jeans och jacka, haha. En riktigt annorlunda syn.

På pilkastningen så sög jag. Man hade tre pilar att kasta och jag missade varena en. Fy sjutton vad sur jag var ett tag efter det. Sådan tur var så fick jag kasta igen. Nu vet jag vad svagheten i mig ligger när det gäller sporter. Det som jag är sämst på är pilkastning och fotboll och kanske hanboll, även basket är jag kass på. Hmm, det finns nog en hel del sporter som jag gärna underviker.

Kram Olivia♥

Min nya locktång


Jag tycker att denna är jättebra. Självklart får man inte sådana lockar som på förpackningen men man får lockar!

//Olivia

Olivia svarar

Det här är kul för mig att läsa, men ni andra kan hoppa över det.

Höger- eller vänsterhänt:
Högerhänt
Humör just nu: Inte så bra, jag fryser knäna av mig.
Favoritgodis: Choklad, i alla dess former.
Är det nåt du absolut inte äter: Ja, vart ska man börja. Jag äter inte blodpudding, vissa fiskarter äter jag inte, älg äter jag inte heller.
Kläder just nu: Gråa raggsockar, gråa mysbyxor och tjock Tokio Hotel tröja. Jag har INTE haft på mig det i skolan och det skulle aldrig falla mig in. Det är bara mina myskläder.
Musik just nu: Ingen.
Sommarplaner: Konserter, sola, bada m.m.
Saft eller alkohol: Saft.
Hur många kuddar sover du med: Två.
Favoritväder: Strålande sol och svaga varma vindar.
Morgon- eller nattmänniska: Jag vill sova jämt.
Sparare eller slösare: Slösare.
Kommer du ihåg din första kärlek: Jag har inte riktigt upplevt någon första kärlek ännu.
Tror du på mirakel: Hm, till viss del.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2.
Bio eller promenad: Promenad.
Stjärntecken? Tvilling.
Rädd för insekter? JA!
Största svaghet: Jag är rädd för att misslyckas.
Det här är jag bra på: Sjunga, sova, äta onyttiga saker m.m.
Chips, morötter eller godis? Allt! Jag älskar att dippa morötter, jag älskar att äta choklad, chips är också gott så jag kan inte bestämma.
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Skriver du dagbok? Väldigt sällan.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jag vill nog tatuera in en liten tatuering.
Stökigt eller välstädat? Välstädat, men jag har ofta stökigt.
Är du rädd för blod? Nej, men det är inte så mysigt med blod.
Saltar du på maten? Sällan.
Gillar du att sjunga? Ja.
Anser du att du är stark? Nej. Jag är däremot  en av de i klassen som har starkast magmuskler.
Brukar du sola? Inte ofta, det är så tråkigt.
Vad gör du om du får hicka? Tar vatten i munnen och ställer mig på händer och sväljer vattnet.
Kaffe, te eller inget? Te.
Vilken svordom använder du mest? Jävlar
Äger du en iPod? Nej.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 7.00
Hur många resväskor äger du? Ingen alls just nu.
Använder du flip-floppar? På sommaren så.
Var köper du dina matvaror ifrån? Willys.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag är gärna med på bilden, haha.
Vilken var den senaste filmen du såg? Forrest Gump.
Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna? Jag älskar barn, men jag skulle nog välja en väninna.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En biljett till matchen IFK - Elfsborg.
Har någon någonsin kallat dig lat? Hahaha, nej då. Aldrig någonsin... Jodå det sker, ganska ofta.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Min pappas bands failskiva.
Vilken är världens bästa artist just nu? Paramore och The Eliassons
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Det minns jag inte, haha.
Vad åt du till middag senast? Grillad hamburgare i skolan, det fanns även fiskbullar som jag tog lite av, haha.
Använder du huvtröjor? Ja.
Kan du vissla? Nejnejnej!
Vem var den senaste som ringde dig? Linda.
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Kanonen.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Någon har säkert gjort det nyligen.
Vilket riktnummer befinner du dig i? 031, ungefär. ;)
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, det gjorde jag.
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Litet.
Hur många syskon har du? En storasyster.
Är du blyg inför det motsatta könet? Jag är blyg i största allmänhet.
Vilken film kan du alla replikerna till? Avatar-serien på Nickelodeon, haha.
Äger du några popband t-shirts? Haha, massa Tokio Hotel i storlek 140 så jag kan inte använda dem längre.
När flög du senast? Januari 2009 från Australien.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4.
Läser du för skojs skull? Ja, jag älskar att läsa.
Pratar du några andra språk? Engelska pratar jag ganska bra och tyska äger jag på.
Diskar du din egen disk? Det fixar diskmaskinen.
Har du gråtit offentligt? När jag var liten och inte fick en leksak. Jag kunde stå på MAXI och skrika och gårta i 5 minuter.
Har du en stationär dator eller en laptop? Både och. Nu har jag lap-top.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, det utvecklar mig.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Det spelar ingen roll.
Kan du kasta macka? Nja..
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
Vad har du med dig in på bion? Popcorn och cola.
Vem var din favoritlärare och varför? Jag har ingen favoritlärare faktiskt. Jag tycker att flera av dem är bra på olika sätt.
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.
Vad har du för väder? Grått, grått, grått.
Har du en blogg? Nej, absolut inte.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svår fråga, kanske för att jag fortfarande går i sjuan.
Gillar du att flyga? Nej, jag ställer in mig på att dö varje gång jag sätter mig i ett flygplan. Det känns bättre då, haha.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksamhet.
När sov du senast på golvet? Jag kan inte minnas att jag har sovit på golvet men det har säkert hänt någon gång.
Gillar du din boende-situation? Lite litet och osmidigt är det allt. Men mitt boende är okej.
Vilken är din mammas hemstad? -
Din pappas hemstad? -
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 7 h men då funkar jag inte så superbra!
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha, absolut inte.
Vilken är din favoritfrukt? Äpple.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14 blir jag om mindre än en månad.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja, rätt så.
Tror du på liv på andra planeter? Ja, det gör jag.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Jag kommer inte riktigt ihåg. Någon i familjen antagligen.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag tror inte att Gud är någon, jag tror att Gud är kärlek och relationer mellan människor.
Vad var det senaste du åt? En lakritspatron.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Både och.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Jag såg ut ett olivträd när jag föddes, haha, nej, jag vet inte.
Gillar du senap? Ja.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det är kört!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jag är en mesig tjej.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Jag vet inte. Kanske Sophie i Mamma Mia.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej.
Tycker du om att krama folk? Det är jättemysigt!
Skulle du säga att du är trendig? Nej, jag tar på mig det jag tycker är bekvämt och snyggt sedan om det är trendigt eller inte bryr jag mig inte så mycket om. Trender förvirrar mig, oftast är trenderna rätt skumma.
Äger du en digitalkamera? Jag äger ingen kamera, men familjen äger 2 digitala och en systemkamera.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? I musik så är det Johan Palm, haha. Sedan till utseendet så är det Idol-Tove.
Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det? Ja, lite.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Ofta man gråter till en bok.
Vad är du allergisk mot? Jag är så jäkla känslig mot myggbett och loppbett.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej inte dåligt samvete, men jag är inte jätteförtjust i kött.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Oliver, vilken bra fantasi mina föräldrar har!


12 Maj 2010 - Jag svarar på frågor i brist på annat att göra

Det här är kul för mig att läsa, men ni andra kan hoppa över det.

Höger- eller vänsterhänt:
Vänsterhänt.
Humör just nu: Bra, är lite trött och sjuk men jag är ganska glad ändå.
Favoritgodis: Choklad, i alla dess former.
Är det nåt du absolut inte äter: Jag äter det mesta, men jag har problem med blodpudding, leverpastej och sådant. Inte för att det smakar illa eller något, jag har bara lite problem med vetskapen om att jag äter någon annan varelses blod eller lever, så det försöker jag undvika.
Kläder just nu: Svarta strumpbyxor, grå tröja, grå munkjacka.
Musik just nu: Ingen.
Sommarplaner: Konserter, sommarjobb och bara ta det lugnt.
Saft eller alkohol: Saft.
Hur många kuddar sover du med: En.
Favoritväder: Strålande sol och svaga varma vindar. 
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska, helt klart.
Sparare eller slösare: Sparare. 
Kommer du ihåg din första kärlek: Jag har inte riktigt upplevt någon första kärlek ännu.
Tror du på mirakel: Hm, till viss del.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2.
Bio eller promenad: Promenad.
Stjärntecken? Oxe.
Rädd för insekter? Absolut inte.
Största svaghet: Jag är rädd för att misslyckas.
Det här är jag bra på: Jag är bra i alla ämnen i skolan, spela gitarr och sjunga, lyssna på människor, spela badminton. Jag vet inte riktigt, jag är bra på mycket.
Chips, morötter eller godis? Medan jag äter är godis godast men jag mår så jäkla dåligt av allt socker efteråt så jag måste välja morötter med dipp.
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Skriver du dagbok? Ibland.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jag vet inte riktigt, inte som det ser ut i nuläget i alla fall.
Stökigt eller välstädat? Välstädat, men jag har alltid stökigt.
Är du rädd för blod? Nej, jag blöder näsblod hela tiden så jag har absolut inga problem med blod. Jag blöder näsblod just nu till exempel.
Saltar du på maten? Sällan.
Gillar du att sjunga? Ja.
Anser du att du är stark? Hyfsat.
Brukar du sola? Ja, när solen för en gångs skull skiner så...
Vad gör du om du får hicka? Jag får nästan aldrig hicka men jag brukar dricka ett glas vatten.
Kaffe, te eller inget? Te.
Vilken svordom använder du mest? Fan!
Äger du en iPod? Nej, jag köper sällan nya teknikprylar. Jag har en två år gammal mobil och en MP3 från 2006 och det räcker gott och väl för mig.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Jag blir bara förbannad på väckarklockor så pappa får komma och dra upp mig ur sängen vid kvart över 7.
Hur många resväskor äger du? Ingen alls just nu.
Använder du flip-floppar? På sommaren så.
Var köper du dina matvaror ifrån? Willys.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag är värdelös på att ta kort, så jag är hellre med på bilden och överlåter fotandet till någon som förstår sig på det.
Vilken var den senaste filmen du såg? Forrest Gump.
Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna? Jag älskar barn, men jag skulle nog välja en väninna.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa till Australien.
Har någon någonsin kallat dig lat? Hahaha, nej då. Aldrig någonsin... Jodå det sker, ganska ofta.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, men jag skulle behöva ibland. Jag har ganska svårt för att somna. Nattmänniska som jag är.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Min CD-spelare är sönder så jag ser ingen anledning till att ha en skiva liggandes där.
Vilken är världens bästa artist just nu? Det är skitsvårt, jag är typen som lyssnar på få låtar av varje artist men lyssnar på massor av olika artister. Men just nu är The Killers en favorit.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej, jag tror inte det. Jag har inte varit i kontakt med så mycket människor de senaste dagarna och dessutom har jag lärt mig att det är inte smart eller snällt att föra vidare en hemlighet.
Vad åt du till middag senast? Lerkyckling, potatis, ärtor och sallad.
Använder du huvtröjor? Jadå.
Kan du vissla? Yes, I can.
Vem var den senaste som ringde dig? Mamma
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Långa berg-och-dalbanor. Balder är härlig!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja, det tror jag har hänt.
Vilket riktnummer befinner du dig i? 031, ungefär. ;)
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, det gjorde jag.
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Litet.
Hur många syskon har du? En lillasyster.
Är du blyg inför det motsatta könet? Jag är blyg i största allmänhet.
Vilken film kan du alla replikerna till? Haha, jag har inte så bra minne. Men jag kan ganska mycket på Titanic och Pirates of the Caribbean.
Äger du några popband t-shirts? Haha, Tokio Hotel for the win! Jag köpte den 2008 och använde den aldrig mer än till sovtröja.
När flög du senast? Januari 2009 från Australien.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4.
Läser du för skojs skull? Ja, jag älskar att läsa.
Pratar du några andra språk? Engelska pratar jag ganska bra, spanska pratar jag inte lika bra...
Diskar du din egen disk? Det fixar diskmaskinen.
Har du gråtit offentligt? Det har nog hänt, men jag brukar inte visa känslor offentligt.
Har du en stationär dator eller en laptop? Både och. Nu har jag lap-top.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, det utvecklar mig.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja, det tycker jag. ;)
Kan du kasta macka? Ja, men jag slutar alltid på noll studsar. En plums ner i vattnet bara, that's it! Haha, nej men två studsar kanske jag kan få till när jag har en bra dag.
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
Vad har du med dig in på bion? Snacks och cola.
Vem var din favoritlärare och varför? Jag har ingen favoritlärare faktiskt. Jag tycker att flera av dem är bra på olika sätt.
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.
Vad har du för väder? Grått, grått, grått.
Har du en blogg? Nej, absolut inte.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svår fråga, kanske för att jag fortfarande går i nian och endast har läst en enda kurs på gymnasiet ännu. Matte A.
Gillar du att flyga? Nej, jag ställer in mig på att dö varje gång jag sätter mig i ett flygplan. Det känns bättre då, haha.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksamhet.
När sov du senast på golvet? Jag kan inte minnas att jag har sovit på golvet men det har säkert hänt någon gång.
Gillar du din boende-situation? Lite litet och osmidigt är det allt. Men mitt boende är okej.
Vilken är din mammas hemstad? -
Din pappas hemstad? -
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 4-5. Men 7 för att jag ska vara hyfsat alert i skolan.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Egentligen är de det, vad gäller läxor och sådant. Men jag väljer att sova istället. ;)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha, absolut inte.
Vilken är din favoritfrukt? Banan och vattenmelon.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Jag kollar på det men det hindrar mig absolut inte.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja, jag stör mig på felstavningar.
Tror du på liv på andra planeter? Ja, det gör jag.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Jag kommer inte riktigt ihåg. Någon i familjen antagligen.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag tror inte att Gud är någon, jag tror att Gud är kärlek och relationer mellan människor.
Vad var det senaste du åt? En banan.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Både och.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? De tyckte att Linda var ett fint namn helt enkelt.
Gillar du senap? Verkligen inte.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det finns folk som har det mycket värre!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Oj, vad svårt... Jag försöker verkligen komma på någon men det går inte. Olivia tycker däremot att jag är som Gabriella i High School Musical för att jag tydligen alltid ska vara så perfekt.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej.
Tycker du om att krama folk? Det är jättemysigt!
Skulle du säga att du är trendig? Nej, jag tar på mig det jag tycker är bekvämt och snyggt sedan om det är trendigt eller inte bryr jag mig inte så mycket om. Trender förvirrar mig, oftast är trenderna rätt skumma.
Äger du en digitalkamera? Jag äger ingen kamera, men familjen äger 2 digitala och en systemkamera.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Jag har hört några gånger att jag är lik Steffi i TV-serien "En ö i havet". Jag vet inte riktigt vad hon heter i verkligheten.
Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det? Ja, lite.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Jag gråter så sällan, så jag tror inte att jag skulle kunna gråta till en bok.
Vad är du allergisk mot? Inget.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej inte dåligt samvete, men jag är inte jätteförtjust i kött.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Haha, mamma och pappa funderade på att döpa mig till Angus efter Angus Young i AC/DC.


Näsblod som sagt...

Linda




12 Maj 2010 - Käkar choklad

Nu har jag börjat hugga in på mina härliga present och jag tänkte: det här måste jag ju dokumentera för det här är något stort. Så det gjorde jag. Jag började käka den mörka chokladen eftersom jag inte gillar mörk choklad och jag ville få den äten innan jag högg in på alla andra chokladsorter, men jag måste erkänna att den här mörka chokladen var riktigt god, kanske för att den inte var särskilt mörk utan nästan lika sockrig och nästan lika fattig på kakao som den ljusa chokladen. Här är bildbeviset;

Jag försökte se någorlunda bra ut på bilderna men jag gav upp ganska fort, det gick helt enkelt inte och det såg rätt fake ut att sitta och posa samtidigt som jag äter choklad så jag körde på mitt riktiga jag istället. Linda goes glupsk, sur chokladätare. Att bilderna är tagna nerifrån gör ju inte saken bättre.

 

När jag ätit upp körde jag på poserna istället i brist på annat att göra.


En pose i riktig "Linda-anda".


En pose i riktig "icke-Linda-anda".


12 Maj 2010 - Nationella prov i Matte A

Jag är fortfarande sjuk och har ännu inte blivit frisk nog för att gå till ordinarie skolan men idag pallrade jag mig iväg till gymnasiet i två timmar för att göra nationella prov i Matte A som jag håller på och läser in nu i nian. Jag visste inte riktigt om jag kunde göra det vid ett senare tillfälle, eller det hade jag väl kunnat men jag vill få gjort så mycket som möjligt så att jag kan fokusera på de sista proven nu i nian, vill fixa till slutbetygen litegrann. Jag hade velat hamna på 300 poäng+ i alla fall men jag får se hur det blir med det. Jag vill absolut inte sänka mig i alla fall, minst 290 poäng säger jag bara...

Hur som helst så var de nationella proven i Matte A ganska lätta, ungefär som nians nationella prov med en lite högre svårighetsgrad. Jag tror att jag klarade det bra, G känns lugnt, VG känns också ganska lugnt, MVG är osäkert. Jag tippar på att jag hamnade på ett normalt eller starkt VG på just de här proven. Ska göra ett till nästa fredag.

Nu är det långledigt igen. Alltså jag har inte varit i skolan på evigheter. Förra torsdagen åkte ju klassen på läger och där var vi till på fredag. På fredagen blev jag sjuk och så var jag sjuk hela helgen och fram tills idag och nu är vi lediga igen, både torsdag och fredag så det kommer att ha varit 12 dagars skoluppehåll för mig när jag går till skolan på måndag. Det är inte bra såhär i slutspurten...

Nu känner jag att det här inlägget börjar bli lite för långt och lite för innehållslöst så jag väljer nog att sluta, jag tvivlar på att någon ens orkade läsa det här. Jag hade inte gjort det, haha. Puss!

Linda

11 maj 2010

Hallå där!

Jag har precis kommit hem från Willys, jag och mamma har vart där och handlat. Innan dess så var jag på stan och köpte en locktång. Eller, jag bytte en som jag köpte igår. Då köpte jag OBH Nordica 25 mm men jag bytte till OBH Nordica 19 mm och den var riktigt bra. Jag är ju inte direkt något proffs på dethär med att locka håret osv men redan vid första försöket så blev det bra.

I skolan så har det inte direkt hänt något speciellt, en helt vanlig dag. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva när det inte hänt något speciellt.  Hoppas ni får en bra kväll!

//Olivia

10 Maj 2010 - Marabou i massor

Jag laddade ju upp några trevliga presenter som jag hade fått på min födelsedag i det här inlägget. Där visade jag er en låda med Maraboukakor som jag hade fått ifrån mamma, pappa och Olivia. Jag fotograferade däremot inte innehållet eftersom kamerans batteri tog slut men nu så...



Hur fantastiskt är det inte? Det är värsta drömpresenten för en chokladälskare som jag. De stackars små Geishorna var lite fler när jag fick dem av Gillis men jag har ätit upp några och jag anar att Olivia har ätit upp några också utan min tillåtelse för sådär få var de inte senast jag kollade. Jag har ju gått ner lite i vikt nu när jag har ätit så lite under tiden jag har varit sjuk, och så kan vi ju inte ha det. Så här ska ätas choklad! Kanske inte idag eftersom jag fortfarande inte har så mycket matlust, men efter det alltså... Då jäklar!

Nu ska jag "göra läxor" genom att se på Forrest Gump och skriva om vad äkta kärlek är utifrån den filmen. Vissa uppsatser i engelskan är ganska trevliga att göra faktiskt, hehe.

Linda


10 Maj 2010 - Fortfarande sjuk, men inte lika sjuk

Alltså jag skulle egentligen bara in och kolla vad som jag behövde göra här hemma när jag missar skolan och så fastnar jag här. Inte bra, inte bra. Det är hur som helst bättre med mig. 

Feber:
Ingen.
Snuva: Blir bättre.
Halsont: Blir bättre.
Hosta: Blir värre.
Magont (blindtarmsbihanget?, ömma körtlar av förkylningen?): Oförändrat.

Så ligger det till just nu. Jag satsar på skola imorgon eftersom jag kan inte missa saker nu i slutspurten då man måste göra det sista inför slutbetygen. Tyvärr så får jag skippa idrotten, inte bra för idrottsbetyget men bra för min hälsa då det inte är så smart att anstränga sig för tillfället.

Nu ska jag checka läxor och prov. Have a nice day!

Linda


10 Maj 2010 - 13 x 1000 visningar på youtube nu då



Trettontusen SHALALALALA, Trettontusen SHAAALALALALALALA!

Nu blir det doughnut/donat/donut/eller hur fasen man nu stavar det runda bakverket med hål i mitten!
Haha, så säger alltid jag och Olivia när vi uppnår tusenstreck, just för att vi brukade köpa doughnuts i början när vi uppnådde 1000, 2000, 3000 och sådana tal. Numera slår vi på stort, jag menar en liten doughnut, det är inget att fira med. HÄR SKA FROSSAS I MASSA ONYTTIGHETER!!! Nej men något lite extra gott äter vi varje gång vi uppnår ett tusenstreck, fast jag är lite rädd för att vi redan förbrukat det den här gången. Det var cirka två dagar sedan vi uppnådde trettontusen visningar och under dessa två dagar har vi faktiskt lyckas smälla i oss en Ben & Jerrys-glassbytta. Och sådana är inte särskilt billiga, så vi får väl snällt vänta på nästa tusenstreck så... Kolla på våra videos för fasen! Puss på er, det är fantastiskt roligt att ni kollar på våra videos.

Linda (och Olivia hälsar väl också I guess)

10 maj 2010

God morgon!

Idag är jag riktigt pigg faktiskt. Jag vet inte varför men jag kan säga att det är härligt att vara pigg. Jag har hunnit med att titta på TV, ätit frukost, strykt min skjorta, borstat tänderna och klätt på mig, nu är det bara att ta lite hårspray och lite mascara sedan så är jag totalt färdig. Eller, mascara är kanske lite onödigt. Jag ser ingen skillnad.

Men i alla fall. Efter skolan så ska jag kolla efter en locktång. Jag vill ha en OBH Nordica men jag vet inte om jag ska ha 19 mm eller 25 mm. Jag vill ha mellanstora lockar men många säger att 19 mm är bättre. Jag vet faktiskt inte vilken jag ska ta om jag hittar dem.

Nu så måste jag avsluta inglägget. Ha en bra dag!






//Olivia

9 maj 2010 - Sjuk

Hallå hallå! Jag har inte skrivit här på ett tag men jag tänkte uppdatera lite kort här nu.

I torsdags åkte jag och min klass på klassresa till en gård vid en sjö och vistelsen där var trevlig. Tyvärr så var jag lite förkyld innan och lite sömn på natten samt ganska kallt och blåsigt väder gjorde att jag bara blev sämre, så när jag kom hem på fredagen så stupade jag i säng och sov i nästan tio timmar i sträck. När jag vaknade var jag helt febrig och var superförkyld med hosta, halsont och snuva och allt möjligt. Dessutom värkte det som bara den på höger sida av magen, så jag misstänkte blindtarmsinflammation eftersom både mamma och morfar har haft det men jag pratade med farmor och hon säger att det kan vara inflammerade körtlar också. Ska nog kolla upp det imorgon.

Jag har i princip sovit mig igenom fredag och lördag men idag har jag varit vaken ganska mycket. Jag var ute och fick lite luft idag och därefter sov jag i två timmar. Jag ska snart lägga mig för kvällen och så satsar jag på att tillfriskna imorgon så att jag kan gå till skolan på tisdag. Det var väl vad jag hade att säga i nuläget.

Linda

Varför just du?

Varför just du?
Varför ler jag när jag hör just ditt namn?
Varför kan just du skapa så mycket känslor inom mig?
Varför kan just du få mig att vara glad, ledsen och avundsjuk?
Varför föll jag för just dig?
Varför kan jag inte släppa taget om just dig?
Varför intalar jag mig själv att släppa dig när jag vet att det är omöjligt?
Varför just du? ©

//Olivia


Trevliga presenter

Jag fyllde ju år nyss och tänkte lägga upp lite bilder på vad jag fick.


Haha, tradition. Vår gummibåt går ALLTID sönder på sommaren så vi får alltid en ny inför sommaren.


Jag önskade mig en hamster av Gillis i födelsedagspresent men sedan när jag pratade med mamma om det så förbjöd hon mig att äga en hamster. Istället gav Gillis mig den här söta presenten, haha, helt fantastiskt. Så nu har jag en hamster (eller ett marsvin eller vad det nu är) i alla fall. Sedan fick jag lite av mitt favoritgodis av honom också men det orkade jag inte fotografera.


Fick en fin blombukett ifrån mormor och morfar men jag känner att min bild inte gör buketten rättvisa, den är mycket finare i verkligheten.


Jag fick dessutom en grym present av mamma, pappa och Olivia. En låda med alla maraboukakor i, förutom polka och mint men jag ska köpa till det så att samlingen blir komplett. Sedan är det bara att börja käka alltihop.

Förutom det här fick jag lite kläder, presentkort, smycken och sådant.

Linda

5 maj 2010

Hello people!

Jag borde faktiskt inte sitta vid datorn just nu med tanke på att jag har ett tyskaprov på fredag men jag kan faktiskt inte låta bli. Skolan ska ju inte direkt ta upp all min fritid, vilket den inte gör men ändå. Jag och pappa har precis fixat min cykel, pumpat däcken och fixat mitt cykelstöd, fy sjutton vad segt det har vart i ett par veckor men nu går det hur lätt som helst.

Idag så hade vi engelskaprov och jag har en bra känsla i magen men den känslan kan ju vara så himla fel också men jag hoppas i alla fall att det gick bra. Usch, jag orkar verkligen inte med skolan just nu men jag får hålla ut. Jag tror att det är cirka 20 skoldagar kvar och sedan så är det sommarlov, fatta vad härligt!

Nu så ska jag göra lite mat till familjen. Det blir tacos! Mums!

Olivia


Naturbilder







Ny design

Som ni kanske märkt så är både jag och Linda lika dryga denna gången med designen så det fick bli oss som South Park gubbar igen, hehe. Jag blev rätt nöjd med den, den får duga för stunden i alla fall.



Olivia

Vårbilder




Hot N' Cold - The Eliassons

I väntan på något annat att ladda upp så kan ni ju kolla på den här videon igen. Höhöhö. Det kommer något nytt snart, vi måste bara komma på vad vi ska spela...


Numera kan jag kalla mig ljustekniker också...

¡Hola mis amigos! ¿Qué tal? Nu är jag precis hemkommen från en lång dag. Ordinarie skolan höll på från tjugo i nio till halv fyra och därefter cyklade jag hem fort som fasen för att få i mig lite mat. Vid fyra var jag på gymnasiet och pluggade in Matte A och vid tjugo över fem cyklade jag hem för att hämta upp Olivia och vi drog till MX där de hade konsert ifrån Rockskolan.

Jag hjälpte pappa med att sköta ljuset eftersom han var upptagen med ljudet och jag var grymmare än grymmast, nej men jag var inte värdelös i alla fall. Det var skitroligt även om det blev lite udda byten helt i otakt med musiken några gånger, jag lär mig. Dessutom fick jag gratis fika så jag hällde i mig två 33cl cola, en chokladboll och en dammsugare, that's nice!

Jag funderar faktisktpå att dra ut med After Beach på deras sommarturné och sköta ljuset, så får jag lite mer pengar på kontot efter mitt sommarjobb på ett ålderdomshem. Det kan nog bli en rätt bra sommar trots allt, även om jag inte längre får något barnbidrag.

Nu blir det chill resten av kvällen och så är det skola imorgon igen, bara några få veckor kvar nu på grundskolan. Sedan är det sommarlov och därefter natur-natur i tre år. Skitkul, om än lite jobbigt.

Linda

3 maj 2010

Hallå där!

Just nu så är jag hemma från skolan för vi har lång lunchrast. Jag är även så himla trött idag så jag tog rasten som en chans att få vila lite. Sova vågar jag inte göra för då kommer jag inte upp igen och då missar jag de två sista lektionerna och får kvarsittning. Det är bara en sak som kan hända om du somnar på en rast under skoltid. Haha, tog det från Willys reklamen, det är bara en sak som kan hända om du handlar på Willys.

I lördags så hade vi släktkalas för syrran fyllde ju 16 år. Efter det så cyklade jag till M för hon fyller också år den 1a maj så hon skulle fira sin födelsedag med mig ett par till kompisar. Vi sjöng singstar, spelade guitarhero, dansade dansmatta, spelade airhockey, tittade på film och hoppade på studsmattan. Riktigt kul var det.

Snart så börjar våran NO-lektion så det är nog dags att börja dra sig tillbaka till skolan. Ha en fortsatt bra dag!

//Olivia


Grattis Linda!

Idag är det Lindas födelsedag så jag har tänk att berätta lite grejer som jag och Linda vart med om, som när:

♦Linda slängde min barbie-docka i golvet för att hon var bättre än min på att gå på lina, och försvarade sig med att hon "skulle kasta dockan till mig", med all kraft ner mot golvet? Mm, självklart...

♦Vi gungade och jag ramlade av och fastnade i gungan och hängde upp-och-ner och Linda bara fortsatte att gunga.

♦Linda fastnade upp-och-ner i ett träd och började skrika som en galning och en tant blev jättearg på mig för att jag bara stod och var i chocktillstånd. Kärring..

♦Vi smälte ost på braskaminen som brände fast och jag fick skulden trots att det var Linda som började.

♦Vi gick runt med vår hamster Smulan i koppel.

♦Tusse var borta och vi försökte hitta numret till en som ringt och tipsat om att han sett Tusse på MAXI. Vi kollade i samtalslistorna i telefonen och ringde upp alla nummer, varav en hårsalong och till sist när en person svarade var Linda helt övertygad om att det var rätt person. "HAN ÄR DET!!!" sa hon och jag frågade om han ringt oss. "Nej" svarade personen och det visade sig att det var vår morbror som vi ringt upp.

♦Jag blev jätteförbannad på Linda och kallade henne "Jävla bög" och hon började gapskratta.

♦Vi bestämde för att "börja ett nytt sunt liv" som vi lyckades med i tre dagar.

♦En gång kallade jag Linda ett alldeles för fult ord för att komma från min mun och då började Linda diskutera med mig i en halvtimme och sa t.ex "Jag vet att du kan kalla mig saker men att sjunka så här lågt är inte acceptabelt" Fatta vad trött jag var på henne.

♦Jag kom med i Allt eller inget på TV och inte vågade prata i telefonen och Linda bara sprang iväg och jag lade på i direktsändning.

♦Vi var ute och joggade och gick vilse i skogen samtidigt som det började åska. Vi blev helt förtvivlade och började gråta och springa det fortaste vi kunde. Det visade sig sedan att vi var hundra meter ifrån landsvägen...

♦Vi bestämde oss för att gå en strandpromenad som vi trodde var 100 meter men som var minst 1 km och vi brände upp oss (solen är ju så stark i Australien).

♦Vi pratade och skrattade på bussen från Byron Bay till Sydney klockan tre på natten när alla försökte sova.

♦Vi upptäckte en spindel på golvet klockan 12 på natten i mitt rum och hämtade dammsugaren för att dammsuga upp den men vågade inte och bara skrek av rädsla för spindeln med en kropp på 1,5 cm. Det slutade med att pappa kom in och var jätteförbannad och bara tog spindeln och slängde ut den.

♦Vi gav varandra en jättestöt på studsmattan och bara skrek och föll ihop.

♦Linda lyckades sätta på en dammsugare på Elgiganten på Torp och inte visste hur man skulle stänga av den och jag var tvungen att hämta personalen. Till sitt försvar sa Linda "Den suger bra"

Detta är ett par saker som vi gjort tillsammans i våra liv. Jag älskar dig Linda och kommer alltid att göra det! Grattis syrran på 16års dagen!

Olivia


RSS 2.0