Alla prov är gjorda innan höstlovet

ÄNTLIGEN är alla prov gjorda innan höstlovet. Jag har inte en enda läxa tills imorgon och det känns helt stört, men hur bra som helst såklart. Matte- och engelskaprovet gick okej, hoppas jag. Men man vet ju aldrig.

Dock så är jag inte helt fri vad gäller skolan utan jag råkade anmäla mig till NV1c:s klassiska fredagsbak, så imorgon är det jag och en till tjej som bjuder på hembakat, höhö. Hoppas att jag lyckas baka något gott, jag är så jäkla fail vad gäller matlagning och bak. MVG-barn som man är.

Nu måste jag och Olivia ladda upp något på youtube snart. Klart som fasen att vi inte får massa nya prenumeranter om vi bara laddar upp varannan månad, men vi ska försöka öva in något, så om något år eller två så får ni väl se resultatet.

Nej, nu måste jag ut i höstrusket för att köpa ingredienser till mina kladdmuffins. See ya!

Linda

Vardag

På vardagen så bloggar jag inte mycket och det beror på att jag är på rätt dåligt humör när jag kommer hem. Det har inget med skolan att göra, jag är bara trött på att göra samma sak varje dag. Jag vaknar, äter frukost, borstar tänderna väljder kläder, trampar iväg till skolan i kylan, sitter i skolan dödstrött, kommer hem, tittar på Top Model, sitter vid datorn, vilar, äter kvällsmat, borstar tänderna, umgås med familjen, försöker att sova.

Som ni hör så är det riktigt tråkigt och jag vet faktiskt inte varför jag inte bryter mönstret. Jag borde gå ut och gå, eller kanske jogga. Jag hade helt klart mått bättre om jag faktiskt tog lite frisk luft samt rörde mig mer. Jag ska testa det ett tag och se hur det påverkar mitt humör.

Jag är faktiskt lite sur för att jag inte ska träna på söndag, jag ska åka bort över helgen med mamma och syrran. Det ska bli kul men jag vill verkligen träna, jag vill bli bättre.

Nej, nu så ska jag vila, vilken chock! Sedan så ska jag läsa på lite hemkunskap, provet är inte snart men om jag läser igenom det en gång varje kväll så kanske det kommer att sitta snart. Jag orkar inte råplugga den sista tiden utan vill ta det helt lugnt. Men nu ropar pappa och säger att det är mat. Vi hörs!



Olivia

Söndag 24 oktober 2010

God morgon! Har ni tänkt på att jag blivit bättre på att uppdatera? Jag har faktiskt skrivit ganska många inlägg de senaste dagarna och det är jag riktigt stolt över. Dock så kommer jag kanske bara skriva ett inlägg om dagen igen sedan när jag går i skolan. Jag är alltid så trött när jag kommer hem från skolan och orkar inte blogga.

Idag känner jag mig ganska trött men när jag väl vaknat så har jag svårt för att somna om, fråga mig inte varför. Jag somnade faktiskt rätt tidigt igår så jag borde vara jättepigg men det är jag verkligen inte så jag får se hur jag ska göra för att bli piggare.

Idag så är det träning och det ska bli jättekul. Jag hoppas att alla har varit hemma och tränat på dansen som vi fick lära oss förra veckan, vi måste verkligen kunna den perfekt, vi ska vinna! Haha. Jag är så himla taggad varje söndag inför träningarna, jag tycker att det är så himla kul.

Nu säger pappa att det är frukost, time to go. //Olivia

Split

Snart sitter spliten! Bilden är riktigt suddig på grund av att det var min tekniska pappa som tog kortet, haha.


Olivia

Blomma

Jag fick en blomma av min pojkvän för någon vecka sedan, helt random liksom. Jag blev jätteglad och tänkte att "nu måste jag ju fota den här så att jag kan komma ihåg hur fin den var". Det glömde jag. Så när jag fotade den var den halvdöd och det i kombination med att Linda leker fotograf är inte bra. Mina failbilder och det faktum att blomman var halvdöd gör inte blomman, som den såg ut när jag fick den, rättvisa. Ni kan ju försöka föreställa er hur den skulle sett ut om blomman var fullt levande och om en proffsfotograf hade tagit kortet, SÅ såg blomman ut. ♥


Klaga inte på mina bilder. Det är failfokus på bilden. Jag kan inte fotografera, jag är inte intresserad av att kunna det och jag har helt enkelt ingen talang. That's it liksom! ☻

Linda

666 visningar - The number of the beast



CREEPY! :D (Jag läste precis att det lika väl kan vara 616 som är djävulens nummer, men det skiter jag i, då förstörs ju hela effekten med 666 visningar.)

Linda

DET ÄR FREDAG, SHALALALALA!

Äntligen är det fredag och jag har haft en härlig dag. Eller det var segt på morgonen när man gick upp klockan sex och det var kallt och äckligt utomhus. När jag anlände med tåget till storstaden så spöregnade det och blåste som fasen. Jag går i skola vid vattnet också så det var så himla blåsigt, lite halvmysigt sådär.

Vi började dagen med kemi och det var rätt chill, ganska lätt att förstå och så. Därefter hade vi samhällskunskap och vi fick tillbaka våra prov, jag fick det högsta möjliga betyget på det provet, VG, MVG-kriterier mäts på andra prov, och jag blev sjukt glad. Var så nervös inför det provet. Därefter hade vi matte och det var okej men det är så himla högt tempo bara, jag ligger lite efter men det ska jag rätta till så småningom. Varje mattelektion på fredagen har vi dessutom "fredagsmys" så det är personer i klassen som bakar något och så lyssnar vi på musik. Hur gött som helst!

Vi slutar vid 12.20 på fredagar så då drog jag och 7 andra ifrån klassen in till stan och käkade på Subway och vi satt där från typ kvart i ett till kvart över fyra och bara pratade, så himla härligt. Jag trivs verkligen i min nya klass!

Jag kom hem vid halv sex och sedan dess har jag mest tagit det lugnt. Nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag känner att jag inte har så mycket mer att skriva...

See you guys!

Linda

Fredagsstädning

Jag minns att när jag var yngre så var jag tvungen att städa mitt rum varje fredag så det blev fint. Jag har tänkt att börja köra med det igen med tanke på att jag inte orkar göra det på dagarna så jag får göra det på fredag då jag kan vara uppe så länge jag vill.

Det där med att vara uppe så länge jag vill och lägga mig tidigt när det är skola är ingen regel här hemma. Jag får vara uppe sent när det är skola dagen efter men jag vet att jag kommer att vara dödstrött så därför väljer jag att lägga mig tidigt.

De senaste dagarna har jag gått och lagt mig klockan halv tolv och det är jag som får sota för det. Varenda jäkla dag har vart dagar då jag knappt kommit upp ur sängen. Det är totalt onödigt att vara uppe sent för skoladagen där efter är förstörd. Jag är en sådan person som måste sova länge annars funkar jag inte.

Innan jag joggade så tog jag mig en kopp varm choklad med grädde och det kanske inte var det smartaste men det var gott att dricka och förjäkligt att springa. Jag sprang mer än 1 km kan jag säga, haha. Jag sprang hela vägen och det är jag stolt över och jag ska öva.




Olivia

Fredag 22 oktober 2010

Hallå där! Jag vet fortfarande att jag inte är bra på att uppdatera men så kan det vara ibland. Jag har vart allmänt trött på senaste tiden och har inte haft en tanke på att sätta mig framför datorn och blogga. Jag har inte haft läxor så jag har haft tid men det enda jag gör är att sätta mig framför TV:n och titta på Top Model.

Nu har jag tänkt att bli bättre på att uppdatera men jag vet inte vad jag ska skriva om. Det hade vart kul att ha mer bilder på bloggen men jag tar aldrig bilder men jag ska försöka att bli bättre på det.

Idag är det fredag och det vet vi alla vad det betyder, tjockiskväll! Massa snacks och pizza så jag kanske ska ut och springa lite innan kvällen, dessutom så mår man faktiskt bättre av att vara ute och röra på sig. Jag behöver även lite bättre kondition för Cheerleadingen.

Nej, nu så ska jag försöka hitta lite fakta om korståg och sedan så ska jag förbereda mig för att springa en låång sträcka, haha. Nej då, jag kanske springer 1 km eller någonting, jag har faktiskt sämsta konditionen någonsin och måste verkligen förbättra den och det kommer jag att göra, bara jag pressar mig själv.


Såhär ser jag ut när jag joggar. Hur ser ni ut? //Olivia

Kass

Jag förstår inte vad det är med mig. Jag skriver högst ett inlägg per dag och jag fattar inte varför. Eller, jag har ju faktiskt inte ett intressant liv så vad ska jag skriva om egentligen? Ja, idag så har jag gjort min matteläxa, den var grymt svår, jag ska visa en bild på den senare. Fatta vad tråkigt att läsa om.

Haha, jag låter verkligen deprimerad men det är jag verkligen inte, jag mår prima och är glad att jag har underbara vänner som finns där för mig. Jag har det lätt i skolan för tillfället. Något som jag oroar mig för lite är Cheerleading, när vi byggde i söndags så gick det inte så bra för min grupp i början och jag hoppas verkligen att det inte blir så nästa träning.

Finns det något annat som tynger ner mig? Jag vet faktiskt inte, kanske är det något inuti kroppen som biter lite i mig men det är privata känslor som jag inte har tänkt att dela med mig av. Jag har inte tänkt att lätta på hela hjärtat här i bloggen för det hade ju vart en aning skumt och det hade blivit ett långt inlägg.

Men i alla fall, nu så ska jag göra lite matte och sedan så ska jag lägga mig i sängen och sova. Jag ser att Zingo redan har gjort det så jag blir bara mer trött när jag ser hur avslappnad han är. Det är så jäkla typiskt katter att alltid få en att bli trött. När de purrar så sluter man ögonen i några sekunder och sedan så sover man.

God natt! ♥ //Olivia

October 18 - 18 år sedan farfar dog



För 18 år sedan, det vill säga den 18:e oktober 1992, så dog min farfar i cancer. Jag fick tyvärr aldrig träffa honom eftersom jag föddes först två år senare, men min pappa skrev den här låten till farfar efter att han hade dött. Jag tycker att den är jättefin. ♥

Linda


Orättvist

Varför ska hela världen vara så jäkla orättvis. Alla stora bloggerskor har en sådan rejäl förtur och det stör jag mig på. Universal och Sony Music är intresserade av att spela in en CD med Kenza. Visst Kenza sjunger helt okej men räcker det verkligen till en skiva?

Jag har alltid älskat att sjunga och har uppträtt ett par gånger, jag har en youtube kanal med min syster där vi lägger upp videos och får jättebra och söta kommentarer om att vi är jätteduktiga. Jag känner även en vän som sjunger så himla bra som förtjänar att spela in en skiva men bara för att vi inte är stora i bloggvärlden så får inte vi den chansen.

Det finns antagligen hur många tjejer och killar som helst där hemma som sjunger hur bra som helst, bättre än Kenza men det är bara Kenza som får den chansen för att hon har en stor blogg. Jag har verkligen inget emot Kenza, jag läser hennes blogg varje dag och gillar det hon skriver och sådant men jag är bara så jäkla trött på att alla bloggerskor ska få alla chanser.

Kissie och hennes bror fick spela in en CD, hur bra sjunger de egentligen? Jag vill inte komma här och säga massa saker för att jag är avundsjuk, visst, jag är avundsjuk på Kenza som får alla chanser som finns här i världen, jag lovar att om hon skulle spela fotboll i Kenza Tyra show och kanske spelade hyfsat så hade väl landslaget velat ha henne.


Här spelar jag och min syster "Under ytan"

Olivia

Fredag 15 oktober 2010

God morgon! Som ni märkt så skriver jag knappt i bloggen nu för tiden och jag tror ni vet varför, prov. Idag så har jag tyskaprov och på måndag så har jag engelskaprov men sedan så kan jag börja uppdatera igen. Vi fick tillbaka våra matteprov nyligen och jag fick antagligen VG+. Jag fick rätt på 13/15 G-frågor och 9/9 rätt på VG-frågorna men jag visade inte MVG kvalitet så jag antar att det blev ett VG+.

Träslöjden går skit som jag hade förväntat mig, jag fick ett G på min ursnygga hylla som helt klart skulle varit ett VG, haha. Om man tittar på den så skulle den kunna vara köpt men inte då, ett G bara för att jag inte visste så bra vilka verktyg som jag skulle andvända, vad fasen är det för jäkla diskriminering? Bara för att jag inte kan alla olika verktygs namn och hur de fungerar så ska jag få ett G?! Det är inte okej.

Detta blev verkligen ett inlägg där jag klagar på betygen men så kan det vara, jag kan tyvärr inte hjälpa det, jag blir missnöjd med ett G, jag vill ha minst VG eller MVG. Om man får ett G så är man ju godkänd och det är ju superbra men jag satsar på högre än G.

I helgen måste jag plugga och göra lite matte för jag har hamnat efter en sida, haha. Hur fasen lyckades jag med det egentligen? Jag brukar alltid ligga före lite i matten. Äsch, jag kan jobba lite extra här hemma så jag slipper sitta och stressa ihjäl mig i skolan.

Nej, nu har jag skrivit på tok för mycket i detta god morgon inlägget. Jag hade tänkt mig mer som ett vanligt inlägg men det blev istället ett skolinlägg där jag bara klagar. That's me! Ni kommer att få höra mycket klagomål från mig, det kan jag lova.

Ha en fin dag så hörs vi!


Jag vill träna nu!

Olivia


Fotboll

Jag sitter vid datorn och tänkte kolla igenom en spanskappgift. Egentligen så hade jag tänkt att kolla på Sverige-Holland i EM-kvalet men när Holland gjorde 1-0 i tredje minuten så var det inte längre lika kul och jag gick ifrån TV:n till datorn, höhö.

Jag har varit på gång att börja med spanskauppgiften i en timme nu men det har funnits lite viktigare saker att göra (läs: facebook och youtube), men nu jäklar ska jag sätta igång. Vi hörs!

Linda 


Galen katt


Är det bara jag som har en grymt skum katt?

Olivia


101010

Jag var bara tvungen att skriva datumet på det där viset. Så cool jag känner mig nu!

Jag sitter vid datorn och kollar igenom vad jag behöver kunna inför datorkunskapsprovet imorgon och resten av familjen sitter och kollar på 2012 och käkar chips. Jealous! Men jag är strax färdig och då blir det mölimöl (äta massor av chips) för mig med, om jag orkar trycka i mig mer mat. Familjen käkade just en fantastisk middag med lax och potatismos och lite annat. GÖTT!

Jag har haft en lugn dag idag. Min pojkvän sov över hos mig men han försvann vid ett någon gång och därefter har jag inte gjort mycket alls, spelat The Sims 2, pluggat och ätit. Men det är chill, sådana dagar behövs ju också. Nej nu orkar jag inte sitta kvar vid datorn, jag tror att jag kan det mesta inför provet. Håller tummarna för att det skall gå bra imorgon.



Jag började rita i word men mina kunskaper tog slut så jag fortsatte att rita i paint och det blev en fin mås.
Våga inte sno mitt mästerverk, det är supercopyrightat. :D

Ha en trevlig kväll då!
Linda

17000 visningar på youtube



Party! Över 17000 visningar på youtube. Nu blir det glass och godis med Olivia! ♥

Linda


9 oktober 2010

Idag så har det vart riktigt kallt utomhus men jag har ändå gett ut mig på en promernad med min syster för att andas in lite frisk luft. Resten av dagen har jag spenderat framför TV:n och kollat på riktigt tråkiga TV program. Jag kollade rätt länge på Huset Anubis, haha. Jag hade inget bättre för mig så jag gav programmet en chans, rätt tråkigt om jag får säga det själv.

Som jag nämnde igår så skulle jag plugga idag men om jag ska vara helt ärlig så har jag bara läst igenom allting väldigt slarvigt. Nu hoppas jag verkligen att inte min hemkunskapslärare och tyskalärare läser min blogg, haha skojade bara. Höhö, där var du riktigt rolig Olivia, alla sitter framför datorn och får glädjetårar. :S

Nu så vet jag inte helt säkert vad jag ska göra, jag hade tänkt att titta på Glee men jag måste vänta tills mamma tittat färdigt på "Här är ditt liv". Så jäkla typiskt föräldrar att sätta sig vid tv:n och kolla på gamlingsprogramm. Kom igen, ni är fortfarande unga!

Nej, nu så ska jag gå in på H&M's hemsida och titta i fall de har något fint att bjuda på, haha. Ha det bra!

Olivia

8 oktober 2010 - PROV

Jag har den sämsta planeringen i hela världen och jag började plugga på kemiprovet, som jag hade idag, igår kväll. Jag satt till klockan halv två på natten och stupade i sängen. Jag gick upp klockan sex, var helt konstig i huvudet och jag lyckades riva ner lite alla möjliga grejer i rummet.

Jag segade hemma ganska länge för jag trodde att jag hade en massa tid på mig och när jag kollade på klockan var den 06.55 och mitt tåg går 06.59. PANIK! Så det blev världens träningspass till tågstationen, sprang som fasen och slängde mig halvdöd in i första vagnen på tåget, men jag hann, *stolt*.

När jag kom till skolan gjorde jag kemiprovet och vid elva slutade skolan. Jag åkte hem och lade mig för att vila, men somnade och sov till tre då Olivia och mamma kom hem. Då kollade jag på TV i två timmar. Sedan sov jag tre timmar till och väcktes av mamma när vi skulle äta tacos. Därefter kollade jag på idol och nu vet jag inte vad jag ska göra.

Dagens visdomsord: Plugga på prov i tid. Faila inte med tidsplaneringen på morgonen.

Linda


Torsdag 7 oktober 2010

Imorgon är det dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör, imorgon är det dags för fredagsMYYYYYYYYYSS!

Jag längtar verkligen till morgondagen för då så är det en lång helg med en rolig träning på söndag. Igår så spelade jag badminton och tennis så nu har jag rejäl träningsvärk i min högra arm och i min vänstra skinka, haha. Jag vet inte varför jag fått träningsvärk där men det spelar i alla fall ingen roll, jag får leva med det i två dagar.

Imorgon så är det NO prov och simning med klassen, 30 längder ska det bli, jag kommer att dö i vattnet och ingen kommer inte att vilja rädda mig, så kan det vara ibland.

Det är fyrtio minuter kvar tills skolan börjar och jag har redan duschat, ätit frukost och borstat tänderna. Vad ska jag göra den övriga tiden? Plugga tyskaglosor som jag har tills imorgon, NO kan jag ju alltid plugga lite på också. I helgen så ska jag plugga på tyska och nästa helg så blir det plugg på engelska. Lever inte jag bara ett perfekt liv? Att plugga varje helg är soooo Olivia style, hahahaha.

Nej, nu så ska jag föna håret, eller nja, kanske inte.. Jag ska nog ta på mig lite kläder som jag ska ha idag i skolan. Ha en bra dag så hörs vi senare.

Olivia


Måndag 4 oktober 2010

Hej på er allesammans! Idag så fick jag reda på att vi har ett tyska prov som äger rum nästa vecka, kan det bli bättre? Matte prov imorgon, NO prov på fredag och nästa vecka så är det tyska prov. Jag tackar den människan som kom på att alla prov ska komma på en och samma gång.

Idag så har det vart hyfsat varmt och det är ju alltid gött med lite varmare väder. Det har vart alldeles för kallt på senaste tiden, minusgrader klockan åtta på morgonen när jag ska iväg till skolan, väldigt mysigt. Dock så blir man väldigt pigg av kylig luft och det är ju alltid ett plus.

Jag tror att jag borde byta om för att sova så jag kan plugga lite innan jag somnar, då lär jag mig bäst. Dock så vet jag inte vad jag ska plugga på NO eller matte. Jag tror jag kör på lite både och men att jag slutar med matten så jag kommer ihåg tills imorgon. Jag ska äga sönder på provet imorgon, haha. Nejdå, jag ska göra så gott jag kan i alla fall.

Sov gott och dröm sött!

Olivia


Träning





Ibland går det inte som man tänkt sig, haha.


Spagat med högra benet fram.


Och med vänstra benet fram.

Där fick ni hänga med på min träning som jag gör hemma.

Olivia


Söndagskväll

Är det bara jag som är helt utmattad för tillfället? Jag vill bara lägga mig och sova och slippa tänka på att gå upp imorgon. Jag vill inte gå till skolan, veckan som kommer nu är rätt jobbig, matteprov på tisdag och NO prov på fredag, det är bara att börja plugga snart. Dock så vet jag inte vad jag ska plugga på på matteprovet men jag har i alla fall en hel del att plugga på till NO provet.

Det var träning idag och det var kul, dock inte lika kul som de förra träningarna men det kan bero på att jag haft ont i handlederna men om man bortser från det så har det vart kul. Alla träningar kan ju inte vara toppen. Vi har även tränat på hopp idag och vi måste verkligen träna på att utföra alla grejer samtidigt så inte alla landar under olika tillfällen, allt ska sitta som en smäck.

Min syster tycker inte att man ska plugga fem dagar innan ett prov men det tycker verkligen jag, alla är ju inte lika smarta som henne. Hon kanske lär sig efter en timme men jag måste råplugga varje dag för att få bra resultat.

Nej, snart så ska jag visa hur jag tränar för att bli vigare, bilderna kommer snart upp. Ha en superbra kväll och sov så gott när ni väl har tänkt att sova!

Olivia


Photos






Olivia

RSS 2.0