Oj då!

Nu såg jag att Linda blivit riktigt bra på att blogga på senaste tiden och jag är helt enkelt kass. Grejen är att jag har riktigt mycket att göra nu för tiden, jag hade SO prov i fredags, idag hade jag läxförhör i hemkunskap, imorgon så har jag tyskaglosor, nästa vecka så är det matteprov och NO-prov, jag tittar på idol, tränar Cheerleading, sjunger och spelar gitarr och mycket mer. Jag har inte all tid i världen och när jag väl har tid så vill jag göra något annat än att blogga.

Förresten, jag funderar nu på att tona håret blond, inte fjortisblondt men jag är supertrött på att ha sådant råttfärgat hår som jag har för tillfället. Jag och min vän har pratat om det så hon ska hjälpa mig när jag väl vågar tona det. Jag är rädd att håret ska bli rött, haha.

Jag är sur för att idolresultaten kommer klockan halv elva på kvällen, jag måste gå och lägga mig tidigt för att prestera bra i skolan. Jaja, that's life.

Nej, nu ska jag fortsätta skriva på min SO inlämning. Sov gott♥

Olivia


Söndag - alone

Ja, här sitter jag i min ensamhet med Pride and prejudice. Men det går framåt. Har väl hunnit nästan halvvägs i alla fall, haha. Men ja, det är väl vad den här dagen kommer att innehålla. Gillis kanske kommer över och gör mig sällskap lite senare men man vet ju aldrig med honom liksom, höhö.

Så det är väl dags att återgå till el libro. See you!


Happyface

Linda


Lördag - Plugg?

Har jag läst särskilt mycket idag då? Nej inte direkt. Istället har jag kollat på film och därefter varit ute på stan och fikat med Anna. Jag är så jäkla fail. Men nu ska jag börja läsa Pride and Prejudice och jag ska vara så sjukt duktig. Vi hörs när boken är utläst (Höhö, in my dreams. Jag kommer att läsa tio sidor eller något och sedan somna.)!




Okej, jag känner mig så otroligt töntig när jag sitter och posar framför kameran, men Olivia klagar på bristen på bilder i mina inlägg, så vad ska man göra? Jag ska bli mainstream istället och ha bilder i ALLA mina inlägg!

Linda

Fredag 24 september 2010

Hola amigos! Idag så har vi haft SO-prov och jag hoppas verkligen att det gick bra. Imorgon så ska jag börja plugga lite Hemkunskap men inte för mycket. Det är ju trots allt helg. Plugghelg.. Jag överlever, på söndag så är det ju dags för Cheerleading. Det är bra att ha en aktivitet på söndagar för då tycker man att det är kul med söndag. Förut så hatade jag söndagar för man ligger bara och latar hemma och vet inte vad man ska göra. Så är det inte nu när jag går i Cheerleading.

Nu kom jag på att jag måste köpa ett par Cheerleading skor. Det är ett måste i tävlingslaget så det är väl bara att öppna plånboken och dra kortet, haha. Det är dyrt att gå i Cheerleading med tanke på allt man köper till men det är verkligen värt det. Jag måste verkligen öva på bygg men jag är säker på att jag kan bli bättre.

Idag så har jag köpt mina vantar från Ginatricot, det fick bli ett par svarta med tanke på att det är så mycket skit man får på vantarna under vintern och det är ju lite synd om man har vita vantar. Jag är i alla fall nöjd över köpet.

Nej, nu ska jag fortsätta titta på "Se upp för dårarna" en superbra film som jag sett många gånger innan men jag tycker att den är så rolig så jag har inget emot att se den igen. Ha det superbra!

Olivia

Fredag - Stolthet och fördom

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyys.


*Försöker se söt och snäll ut*

Hur som helst så kommer min helg inte att bestå att bestå av något speciellt roligt utan det blir att läsa Pride and prejudice för hela slanten och jag som är en icke-duktig-på-engelska-med-sämst-ordförråd-människa har lite problem med att förstå en del ord och jag tror inte att jag är tillräckligt kulturell för att se storheten i den här boken. Och varför läser jag den här boken? För att jag måste göra det, engelskauppgift. Eller ja, valet av bok var ju mitt, men jag misslyckades med det valet insåg jag efter 2 sidors läsande. Nu är jag faktiskt på s.30. *STOLT!* Nu ska jag göra något som är meningsfullt istället för att sitta och nörda framför datorn. Jag ska titta på TV!

Linda

Torsdag 23 september 2010

Hallå där! Nu har jag precis kommit hem från ICA, jag har vart och handlat med pappa. Det slank ner en påse med ugnsbakade chips som jag älskar. Jag har ätit dem en gång förut och blev helt förälskad så jag tyckte att det var dags att köpa dem igen.

Imorgon så väntar mig ett SO-prov direkt på morgonen och jag hoppas verkligen på att jag klarar de mesta frågorna och att jag pluggat tillräckligt mycket. Jag är faktiskt nervös inför morgondagen. Jag har mycket mer läxor som jag ska göra också så det blir en plugghelg. På tal om helgen. På söndag så är det dags för träning igen och jag längtar verkligen. Jag är superglad för att jag valde att fortsätta i Cheerleading för det är verkligen jättekul. Jag längtar tills vi ska tävla även fast det är många månader kvar.

Idag är det dags för Idol igen och jag tycker att det ska bli kul att kolla på det igen. Har ni hittat någon favorit i idol än eller? Jag gillar Freja. Hon sjunger otroligt bra och vi har väldigt lika klädstiler, haha.

Nej, nu måste jag plugga SO, NO, Tyska och hemkunskap innan jag ser på idol. Superkul eller vad tycker ni? I Love Homeworks.



Olivia

Facebook.

Gud vad kul det ska bli att plugga nu då...
Det omöjliga har hänt för övrigt, jag har skaffat facebook. Jag är besviken på mig själv. Jag föll för grupptrycket till slut efter allt tjöt, men det är rätt kul ändå med facebook, haha.



Linda

Nollningsfest

Jag var på nollningsfest i Götet igår och det var jäkligt kul. Det tog ett tag innan vi fick komma in eftersom jag och mina vänner gick ur kön som rörde sig i snigelfart men efter någon timme så var vi inne och det var ett jäkla röj där inne. Folk dansade, musiken var svinhög och sofforna var knökade med folk som satt och skrattade och skrek. Det var omöjligt att inte ryckas med i stämningen och då är jag inte den som brukar dansa.

Det var mycket alkohol på festen och man märkte hur några av ens vänner blev mer och mer packade och började göra saker som de normalt sett inte brukar göra, men ja, det är ju deras val. Så länge de trivs med det så ska man ju inte lägga sig i. Själv dricker jag inte alkohol och har aldrig gjort, jag hatar nämligen att inte ha full kontroll på mig själv och det står jag för. Jag tänker inte falla för grupptrycket, utan jag har gjort mitt val och det kan ingen annan påverka.

Men stämningen var riktigt go´på festen och alla blev så sociala ju längre tiden gick men jag och några av mina vänner drog ganska tidigt eftersom det blev rätt mycket av en fyllefest i slutet och man fick inte längre ut så mycket av festen. Dessutom har jag en ganska lång bit att åka så för att inte komma hem alldeles för sent så drog jag hem hyfsat tidigt.

Idag är det val, spännande spännande. Farmor har dessutom kallat in närmaste släkten till valmiddag så det blir släktmiddag idag. Men innan dess ska jag träffa Gillis, det blir mysigt.

Linda

Lördag 18 september 2010

Imorgon så är det val! Jag är riktigt spänd och jag hoppas verkligen att moderaterna vinner. Jag kan säga att jag är totalt blå så imorgon så ska jag ha på mig blåa kläder för att visa att jag tillhör det borgliga blocket och inte det socialistiska.

På tal om valet 2010, igår så hade vi valdebatt i skolan och jag var miljöpartist. Jag tyckte att jag skötte mig bra, jag försökte att göra så att vår grupp verkade bra men jag vet ju inte hur de andra såg oss. Antagligen som det sämsta partiet någonsin men va fasen skulle jag göra egentligen? Ingen i gruppen var ju påläst förutom jag så jag fick ju göra det bästa av situationen, hoppa in i kategorier som jag inte var så insatt i.

Men i alla fall, nu är det lördagkväll och jag ska titta på film, käka popcorn, dricka Ramlösa m.m. Det ska bli riktigt mysigt att bara njuta av helgen för snart är den över igen.

I sjuan så såg jag alltid fram emot att börja skolan efter helgen bara för att jag var superkär i en kille, jag hatade faktiskt helgen om jag ska vara helt ärlig. Nu så har han slutat på skolan och mina känslor har svalnat, skönt det, haha. Det är inte lätt att vara olyckligt kär. Ni ska bara veta hur många gånger jag har vart det i mitt liv.

Nej, nu så ska jag gå ut och se om jag kan ta lite höstbilder, jag har ju faktiskt fått tillbaka min systemkamera och jag är gladare än någonsin.




Olivia

Myskväll med pojkvännen.



Jag vet att bildkvalitén är helt fantastisk, ni behöver inte berätta det för mig. Det jag ville säga med den här bilden är jag har det så otroligt mysigt tillsammans med min pojkvän. För några dagar sedan så gick vi ut i kalla och regniga höstvädret, till affären och köpte choklad och frukt. Vi smälte chokladen och doppade frukt i den. Chokladfondue eller något liknande kallas det enligt honom. Testa, people! Riquísimo (jag inbillar mig att det är det spanska ordet för jättegod men jag kan missta mig.)!

Linda


Valet 2010

Nej, nu blir jag bara för trött på alla partiledare. När de har sina valdebatter så skämmer de bara ut sig själva. Jag trodde att valdebatter handlade om att prata om sitt eget parti, inte klaga på de andra partierna. De får ju inte fler röster för att de klagar på varandra.

Dessutom så pratar de i mun på varandra hela tiden och de kan ju inte ens ha en sansad konversation. Någon av dehär personerna ska leda Sverige. Förstår ni det? De ska leda hela Sverige och de kan inte ens bete sig som vuxna människor. Klanka ner på andra, det är det som gäller inom politik, fy sjutton!

Jag får i alla fall inte ut något av dessa valdebatter. Jag vill gärna veta mer om partierna men det enda jag får höra är dåliga sidor av partierna, aldrig det bästa med partierna.

Om jag skulle få rösta så hade jag antaligen röstat på Moderaterna eller Folkpartiet för det är de två partierna som jag tycker bäst om. Helt klart Alliansen, jag bara har något starkt emot det socialistiska blocket. Eller kanske inte emot men jag skulle inte rösta på dem. Jag vill inte leva i ett bidragssverige. Jag tycker att det ska löna sig att jobba.

Dock så kan ju inte alla jobba. Är man sjuk så ska man inte känna sig tvungen att jobba för att klara av att försörja sig själv. Men de som verkligen kan jobba om de vill men trivs med att ligga hemma i soffan och leva på bidrag ska för sjutton ta tag i sina liv och skaffa ett jobb. Det finns jobb men man måste ha en stark vilja, man kan inte ge upp efter ett nej.

Detta var lite tankar och åsikter om valet 2010. Kramar Olivia

Torsdag 16 september 2010

Hej på er! Just nu så är jag så himla glad för att jag har tak över huvudet. Regnet smattrar mot rutan hela tiden och jag vill bara få stopp på det. I'm going craaaazy! I alla fall, idag så har vi haft friluftsdag och det var inte så superroligt, jag hatar nämligen höjdhopp och andra friidrotts grenar.

Nu på eftermiddagen så har jag provåkt min väg till Cheerleadingen. Just det ja, jag har glömt att berätta, jag är med i laget! När jag såg mailet från min tränare så blev jag helt kall. De tror på mig och tycker att jag var värd platsen i tävlingslaget. Det är stort!

Idag så har jag äntligen fått tillbaka min systemkamera. Det var verkligen på tiden. Den har vart inne på lagning i evigheter nu och jag är trött på att inte ha en kamera som kan ta riktigt bra bilder men nu är den tillbaka igen och det blir bra bilder på bloggen. Gött!

Nej, nu ska jag plugga lite SO och tyska. Ha det bra!



Olivia

13 september 2010

Idag har det varit skola igen och det är tråkigt att nollningen är över. Förut så var det partyparty utanför skolan med musik och folk som dansade och gjorde olika aktiviteter och nu är det bara tomt. Nu är de första roliga veckorna över och kvar är plugg, plugg och åter plugg. Fast det är ju fest på lördag och det är inte helt fel!

Imorgon ska skolan ha valdebatt med kommunfullmäktige om jag inte minns helt fel. Problemet är att jag aldrig har varit på stället vi ska vara på förut och att vi börjar dagen med debatten. Det blir alltså väldigt intressant att se hur jag lyckas ta mig det. Imorgon firar även jag och min pojkvän fyra månader så vi ska ses och laga lite mat (jag känner redan nu hur failen vibrerar i luften) och lite sådant. Det är helt galet, fyra månader! Samtidigt känns det som att vi har varit tillsammans betydligt längre än så, haha.

Nu ska jag sova, för jag vill vara piggare imorgon än vad jag var idag. Jag kunde inte hålla ögonen öppna på tåget, varken till eller från skolan och jag är inte den som vanligtsvis sover på tåg.


Helt random. Bara för att en blogg uppenbarligen är mer intressant med bilder. Jag saknar Kreta!

Linda

Ångestbeslut

Nu ska jag ju inte ta allt i förväg för det är ju inte säkert att jag kommer med i tävlingslaget i Cheerleading men om jag skulle göra det så vet jag inte om jag vill fortsätta. Det finns många anledningar till varför jag inte skulle vilja fortsätta, dels för att jag känner mig riktigt dålig när det gäller bygg, jag känner mig inte tillräckligt stark för att vara bas, toppen hade det svårt idag och jag vet inte om det berodde på mig eller inte.

Sedan så vet jag inte om jag har tid för att träna Cheerleading i två timmar och dels så har jag två timmars resetid. Jag går dessutom jobbigaste året i grundskolan och vi har redan fått supermycket läxor och proven har inte ens kommit. Förstå vilken panik jag kommer ha när väl proven kommer.

Dessutom så vet jag inte om jag vill det tillräckligt mycket. Jag vill liksom gå i det men ändå inte. Jag har ändå kämpat riktigt mycket för att vara bra i Cheerleading men det visade sig att jag var en riktig amatör (i mina egna ögon i alla fall). Jag har pressat mig ner i spagat här hemma innan jag sökte in till föreningen.

Tänk om jag skulle komma med i laget och putter ut någon annan som vill dethär så mycket mer än mig. Jag är ju inte värd den platsen i så fall. Jag är totalt känd för att ha ångestbeslut, hela min vardag består av ångestbeslut. Låter det jobbigt? YES!

Det jag är mest osäker på är bygg. Jag känner mig kass, jag vill inte förstöra för någon för att jag kanske inte är tillräckligt stark. Grejen är att jag faktiskt är rätt stark, det kan har vart så att toppen la mycket vikt på mig och lite mindre på den andra basen. Jag vet inte.

Jag får panik när jag tänker på allt detta. Jag får helt enkelt sova på saken, det brukar faktiskt funka för mig att sova på saker. Dessutom så blir allt mycket lättare när jag sovit på saken. Grejen är att när jag sätter mig i bilen påväg hem från träningen så skriker jag inte av glädje för att jag älskar sporten utan jag sitter helt tyst i baksätet och funderar på om det verkligen är en sport för mig.

Jag har dessutom musiken som jag ska satsa på, musik är min största talang och jag tänker inte byta ut den mot något. Jag vet själv att jag har talang i musik och jag vill inte slänga bort den bara för att jag valde att satsa på Cheerleading. Jag önskar verkligen att jag kunde tänka klart, men det kan jag inte.

Olivia

Nollning

Jag vet. Jag bloggar inte nu men jag har precis börjat gymnasiet och jag måste hänga med. Dessutom har jag nollats hela veckan vilket har inneburit att jag har kommit hem sent och varit dödstrött och det faktum att jag är sjuk gör inte det hela bättre. Men det har varit hur kul som helst; kuddkrig, vattenkrig, lådbilsrace, "kom som du inte är"-dagen då killar är tjejer för en dag och tvärtom, pusskalas, försäljningsdag där vi samlade in över 6000 spänn utan att sälja något alls, morgongympor o.s.v. Imorgon är det sista nollningsdagen, dödsnollningen som den kallas. Det blir spännande men det innebär en tidig morgon. Därför måste jag sova nu. Puss!

Linda


Fredag 10 september 2010

Hola! Hur mår mina amigos idag då? Vädret här hemma är riktigt grått och det blir väldigt mörkt utomhus när det inte är någon sol. Idag så har det vart riktigt höst, löven faller från träden och den iskalla luften kommer innanför skinnjackan. Dags att köpa en rejäl jacka nu, haha.

Idag så är det äntligen fredag så jag ligger här hemma i sängen och slöar. Vad är fredagar till för? Lite senare så ska jag poppa lite popcorn och se på film och bara luta mig tillbaka.

I SO:n så jobbar vi om Valet 2010 och det är riktigt intressant förutom att jag är den som är mest arbetsvillig i min grupp. Visst, de gör lite men jag gör ändå mest. Vi är miljöpartiet och jag tycker verkligen att miljöpartiet är ett bra parti för miljön är verkligen viktig.

Nej, vet ni vad? Jag orkar inte spendera mer tid på bloggen för tillfället. Nu så ska jag titta på film, krypa under täcket och tacka den som kom på att man inte ska gå i skolan på helgen. Det är ju förvisso bara fredag idag men imorgon så är det helg. Ha det bäst!

Olivia

My eye



Det hade vart en superbra bild om inte den där jäkla mascaran hade släppt lite och trillat ner under ögat. Menmen, en bild kan inte bli helt perfekt om man tar den själv. Detta är det bästa jag kan komma för tillfället utan min systemkamera. Oh god, I miss it! Kom hem till mamma snart.

Nej, nu låter jag bara för töntig och bortskämd. Självklart så klarar jag mig utan min systemkamera men när man väl har en så saknar man den. Jag älskar att sitta hemma och sätta den på självutlösare och ta massa egobilder till bloggen. Tyvärr så kanske det är 1 av 10 bilder som blir lyckad.

Nej, nu ska jag läsa lite sedan sova. Fast jag har förvisso sovmorgon imorgon så jag kan ju stanna uppe lite längre. Min kanin är fortfarande ute och skuttar så hon får väl fortsätta ett tag till. Men det lär inte bli något mer inlägg idag så jag säger god natt!♥

Olivia

Bad update

Ni kommer att märka att bloggen kommer att lida ett tag för jag har totalt tappat bloggsuget just nu. Jag känner mig lite deprimerad för att min kamera fortfarande är inne på lagning, jag hatar att inte kunna ta bra foton. Och en blogg utan fina foton är ingen rolig blogg. I alla fall inte min.

Sedan så har vi fått en uppgift i svenska att skriva en bok om oss själva som vi ska arbeta med i åtta veckor framöver så jag kommer att satsa på den och få MVG, haha. Därför så kommer jag inte blogga så mycket utan jag ska skriva massa grejer om mig själv.

Förövrigt så är jag fortfarande sjuk men det går uppåt, jag börjar bli lite mer frisk fast nu har hostan kommit och det kanske inte är ett så jättebra tecken men jag kämpar på i skolan och jag satsar för fullt på höga betyg redan nu och jag är redan skoltrött och allt tjöt om betyg.

Där har ni några anledningar till varför jag inte vill, har lust och tid för att blogga. Jag kommer säkert att bli jättebloggsugen om några dagar men för tillfället så tycker jag att det är skittråkigt. Jag hoppas att ni har det lite bättre än mig och att läxorna inte kryllar runt om er som de gör för mig.

Nej, nu ska jag påbörja ett kapitel i min bok som ska handla om mig. Ett kapitel i veckan har hon sagt så jag lyder hennes råd för hon vet väl antagligen bäst som svenskalärare. Nej, nu ska jag sluta skriva mer på detta inlägget. Ha det supergött!


JAG SAKNAR GREKLAND!

Olivia

Cheerleading

Ja, idag så hade jag min första Cheerleadingträning och det var superkul. Laget kändes verkligen inte som ett nybörjarlag med tanke på att alla var jätteduktiga. Jag kände mig urdålig vid vissa tillfällen. En del av dem går ju i gymnastik så det är faktiskt lite fusk, haha.

Cheerleading handlar väldigt mycket om perfektion så det är ganska jobbigt men det får man försöka lära sig helt enkelt. Det som var roligast idag var bygg, jag fick bli bas med tanke på att det var rätt många små i laget men jag trivdes med den placeringen.

Det konstiga med detta är att vi är ett tävlingslag och i ett tävlingslag så får man vara max 20 personer och vi är 29, alltså så får alla inte fortsätta vilket är jättesynd. Jag vill fortsätta med detta så jag hoppas att jag var tillräckligt bra för att gå i ett tävlingslag. Är jag inte det så får jag inte fortsätta med Cheerleading i just den föreningen. Dock så finns det en liten chans att det blir ett tävlingslag och ett träningslag men vi får se hur det blir. De ska prata ihop sig nu på tisdag.

Nej, nu ska jag vila lite, jag är fortfarande lite sjuk. Ni får ha det så bra så hörs vi antagligen imorgon.

Olivia

Sjuk

Ja, dagens planer blev inte av på grund av att jag drabbades av förkyling och feber. Så himla tråkigt att filmkvällen inte blev av för att jag blev sjuk. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan prestera bra på min första Cheerleadingträning. Jag brukar ha endagsfeber så jag får hoppas på en endagsfeber denna gången också.

Just nu tittar jag på "Dansfeber". Jag vet inte riktigt vad jag tycker om programmet, lite småtrist om jag ska vara helt ärlig. Nej, nu fick jag ont i huvudet. När jag är sjuk så orkar jag inte sitta framför datorn. I våran familj så har vi haft ett motto när man är sjuk "Om man orkar sitta vid datorn så orkar man gå till skolan!" Jag tror inte riktigt att det stämmer men man blir inte frisk av att sitta vid datorn. Det enda som hjälper är faktiskt att sova. Jag brukar alltid sova bort min feber.

Nej, nu ska jag vila, käka choklad och dricka Ramlösa. MUMS!

Olivia

Fredag 3 september 2010

Nu är det dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör. Snart är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör. Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyyys!

Ja, förstås så är det inte dags för fredagsmys nu men ikväll så är det dags för fredagsmys. Idag har jag sovmorgon så jag börjar klockan 09.10 vilket är fantastiskt gött. Man behöver verkligen sova ut vissa dagar. Tyvärr så slutar vi rätt sent idag, runt tre tror jag.. Men helgen kommer att bli superkul. Från lördag till söndag så ska jag sova över hos min kompis Amanda och på söndag så ska jag prova på Cheerleading. Hoppas det blir kul.

NEJ! Nu kom jag på att vi har två läxor tills idag, SO och NO. Jag har läst på båda men jag kan dem inte så superbra. Jag vet inte riktigt vad man ska kunna och hur mycket man ska kunna. Det får jag se idag, haha.

Ja, hur är det med mig annars då? Jo, jag mår superbra och livet rullar på som vanligt, för tillfället så är det inget speciellt som händer i min vardag. Är man en småstadstjej så är det helt enkelt så. Det händer inget om dagarna men det är avslappnande.

Nej vet ni vad? Nu ska jag packa idrottskläder för vi har idrott idag och jag kommer antagligen få mer träningsverk. Jag känner mig inte i form för tillfället med tanke på att jag får träningsverk efter varenda idrottslektion. That's life! Ha det gött!





Olivia

Lovely day with my friend


Min härliga vän Amanda


Och en vacker bild på mig, haha.









Olivia

Grattis Bill och Tom!

Grattis till Bill och Tom som blir, ja, vad blir dom egentligen? Haha. Jag har vart ett jättestort fan av dem en gång i tiden men det är jag inte längre. Jag lyssnar aldrig på dem men när jag väl ser dem live så blir jag som 11-12 år igen, haha. Jag älskade dem då. Jag minns så väl första gången jag såg Tokio Hotel i OKEJ tidiningen, jag undrade vilka de konstiga människorna var.

En sommardag så tittade jag på ZTV och då kom Monsoon. Först var jag skeptisk men jag kollade på hela musikvideon och började tycka om dem dirket. Det bara klickade eller vad man nu ska säga för att inte låta töntigt. Sedan så blev jag förälskad i Bill. Vilket Tokio Hotel fan har inte vart det? Haha.

Men i alla fall. Grattis till Bill och Tom som jag tror blir 21 år idag.



Olivia

RSS 2.0