My hair



Som ni kanske ser så har jag klippt 1 dm. Jag känner mig riktigt nöjd.

Olivia

Myssöndag

   Idag har varit en supermysig dag med väldigt mycket kärlek och lycka. Gillis kom över igårkväll och vi låg och pratade i flera timmar om saker som inte är så jätteroliga att prata om, men som vi alltid pratar om ändå. Det är värdelöst, jag bestämde mig igår för att jag ska släppa det nu. Det är verkligen inte värt att tänka på. Hur som helst så sov Gillis över hos mig och så vaknade vi vid halv elva. Därefter tog vi det mest lugnt och såg på The Notebook, det är lite av "vår" film, det ligger lite viktiga minnen bakom den kan man säga. ♥
   Efter The Notebook gick vi en promenad ute i vintern, fångade snöflingor och var allmänt busiga och därefter var jag verkligen tvungen att komma tillbaka till verkligheten med plugg, plugg och åter plugg.
   Så här sitter jag nu och har precis skrivit färdigt en engelska-uppsats. Nu blir det att ta itu med datorkunskap och svenska. Kul. Just nu önskar jag att jag inte gick i skolan och att jag bara kunde fokusera på annat, men icke. Så vi hörs någon gång när jag har tid. Puss!


Oj, fel håll. Men orka vända. Ni får vrida på huvudet. ;)

Linda


Fredag och lördag.

Igår var en härlig dag. Vi hade vanligt schema i skolan till klockan 11, därefter käkade jag och några vänner lunch på Paprika och sedan tog vi oss till Universeum där vi skulle ha naturkunskapslektion. Jag älskar universeum för de bygger verkligen upp sina miljöer på ett speciellt sätt, de gör det så realistiskt som möjligt. Så där gick vi runt och kollade på ormar, hajar, apor, fjärilar o.s.v. Dessutom fick jag bevittna när en apa fångade en jättevacker fjäril med ena handen för att sedan bita huvudet av den, det var hemskt. Jag blev riktigt förbannad på apan, haha.

På kvällen var jag med Gillis. Vi lagade tacos, såg på idol och myste. Därefter kollade vi på någon random-film i några minuter för att sedan somna i min säng. Jag ställde alarm för att vi inte skulle somna och sova resten av natten, men på något sätt så hörde vi inte alarmet och jag vaknade vid tre och vara hur seg som helst. Fail...

Idag vaknade jag vid halv elva av snöplogen och vid halv två mötte jag upp Gillis på stan för att fika. Det var verkligen supermysigt. Men just nu är livet allmänt kasst och jag ska begrava mig i läxor för att göra det om möjligt ännu sämre. Så kan det bli bra sedan.

Linda


When you say nothing at all - Olivia Eliasson


Ebba Zingmark

Åh vad glad jag blev nu. Jag såg att Ebba lagt upp bilden på sin blogg som jag målade.



Olivia

Lördag 20 november 2010

Woho, snart är det December och det betyder att det snart är jullov. Det är ungefär en månad kvar faktiskt till jullovet. Jag är dock väldigt osäker på när det är jullov och jag tror faktiskt att dom är ytterst elaka i år. Jag tror vi får lov den 22 December eller 23:e. Segt som sjutton.

Denna dagen kommer väl vara en helt vanlig lugn dag. Jag kanske ska tona håret lite ljusare idag med tanke på att färgen nästan gått ut. Jag tycker att det är kul att tona håret, haha. Snart är det väl dags för mig att färga det med tanke på att jag vill ha blondare hår och det kan vara riktigt jobbigt att gå och tona det hela tiden.

Jag kanske kan ta en bild på dagens outfit lite senare idag, jag har vart väldigt dålig på det. Jag har märkt att jag fått lite fler läsare vilket är riktigt roligt. Jag bryr mig inte om att ni kanske är runt tio stycken för jag tycker att det är jättekul i alla fall. 10 eller 10.000, spelar ingen roll.

Nej, nu ska jag gå och titta i min garderob och se vad jag ska ta på mig. Sedan så ska jag nog städa mitt rum lite, efter en vecka så blir det riktigt stökigt. Vi hörs!

Olivia

Söndag 14 november 2010

Go' kväll! Just nu sitter jag här framför min dator med halvöppna ögon och vill inget annat än att gå och lägga mig i min varma mjuka säng men det är något som hindrar mig. Bloggen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men jag kände mig ändå tvungen till att skriva några rader.

Idag har det var träning och jag måste säga att jag kände mig urkass på bygg. Vi har inte haft bygg på tre veckor och jag kan säga att tre veckor kan göra ytterst mycket. Sedan så fick vi våra lagrosetter samt det vi beställt. Jag har ju beställt shorts och skor men tyvärr så passade inte skorna helt så jag får vänta i ytterligare några veckor. Segt.

Nej nu kallar hemkunskapsboken på mig, jag måste verkligen börja plugga nu, vårt prov är på tisdag och jag kan inte så jättemycket. Dessutom så ligger min anteckningsbok i skolan så jag har inte kunnat plugga på sådant som jag antecknat men det ska nog gå bra i alla fall, haha. Jag hinner ju plugga lite imorgon. God natt!

//Olivia


Studiedag, Jul på Liseberg och 6 månader med Gillis

Oj, det var verkligen länge sedan jag skrev här men jag glömmer verkligen bort bloggen nu när jag har skolan. Vi har studiedag imorgon och då kan man ju tänka sig "åh, vad skönt med en ledig dag" men ICKE. Jag har fått ta med mig alla böcker förutom spanskan och kommer verkligen att plugga hela dagen, som studiedagar är till för egentligen. Jaja, det är jag som har valt program och skola, jag ska inte klaga.

Igår var jag på Jul på Liseberg. Jag har inte varit där innan och det var supermysigt, fast det känns lite skevt att vara där på vintern när knappt en enda attraktion är igång, men vi spelade på hjul och Jens den jäkeln vann en stjärnvinst på Marabou, helt galet. Snacka om att bli avundsjuk, haha. Nej nästa gång är det jag som vinner.

Idag har jag och min pojkvän Gillis varit ihop i ett halvår, så vi ska träffas sedan och hitta på något, mys. Jag tänkte ta mig ut och jogga nu på morgonen, men naee, jag orkar inte. ;)

PUSS!
Linda


Fredag 11 november 2010

IDAG SÅ HAR TOVE STYRKES ALBUM SLÄPPTS! Och jag är rätt så bisviken på låtarna. Jag hade faktiskt förväntat mig en aning bättre. Det är något speciellt med hennes låtar. Man måste lyssna på dem ett par gånger och sedan så älskar jag dem, haha.

Vi har haft simning på idrotten och min idrottslärare säger att jag har MVG i simning vilket jag tycker är fantastiskt roligt. Nu är det bara att lära mig orientera så jag kan få bra betyg i idrott, haha. Jag kanske kan klassas som konstig men jag älskar verkligen när det är simning på idrotten. Jag har alltid älskat vatten.

När jag kom hem så var jag helt slut så jag slog mig ner framför TV:n och började kolla på Dear John. Många har sagt att den är dålig men jag tyckte att den var superbra. Jag har blivit överdrivet känslig på senaste tiden så jag satt självklart och grät. Har inte John bara världens sötaste pappa? Han älskar att samla på mynt och han gör lasagne varje söndag.

Snart så ska jag bänka mig framför TV:n igen och se vem som åker ut i idol samt se Tove, jag antar att hon ska uppträda. Ha det super!



Olivia

When you say nothing at all - Olivia



Jag gör en cover på When you say nothing at all. Jag har aldrig gått i piano så ni får ursäkta mitt amatörspelande, haha.

Olivia


Onsdag 10 november 2010

Hej på er där hemma framför datorerna! Snön ligger fortfarande kvar på marken, jag hoppades på att jag skulle vakna till gräsmattor och vägar utan ett snötäcke men inte då! Det har vart riktigt slaskigt och äckligt idag så mitt humör har inte riktigt vart på topp.

Skoldagen har vart som vanligt, ganska seg och tråkig. Något som jag tänkte på idag är att skoldagen kändes ovanligt lång. Jag har känt mig helt och hållet död och inte orkat prestera bra. Vi går igenom massa grejer i tyskan och jag blir verkligen trött på det.

Snart så kommer jag att ladda upp ett klipp där jag sjunger och spelar piano. Ha det bra! //Olivia

Sweet Peach - Oriflame




Olivia

Armbrytning

Jag vann över Linda i armbrytning TVÅ gånger. Hon är dessutom två år äldre än mig och jag är alltså starkare än min syster. Jag är verkligen grym, haha! Jag vann tack vare:


Min hand


Samt mina muskler, haha.

Olivia

Tisdag 9 november 2010

Hej på er! Just nu sitter jag inne i mitt hus och är glad för att jag har tak över huvudet och fungerande element. Utomhus så snöar det för fullt och jag måste kalla det för snöstorm för det har vart så blåsigt och snöigt idag så det har vart riktigt svårt att ta sig fram om jag ska vara helt ärlig. Jag sladdade med cykeln flera gånger och har vart nära på att trilla rakt ner i snön.

Idag så har vi haft elevens val och jag har haft racketsporter, KUL! Jag funderar faktiskt på att byta för jag är verkligen urdålig på racketsporter. Alla äger ut mig i pingis.. Varje gång jag förlorar så tänker jag "Jag är bra på andra saker".

Idag kom ett paket från Oriflame och jag blev så himla glad för i paketet låg "Sweet Peach" som jag längtat efter. Man får designa en liten docka helt själv och i dockan ligger parfymen. Riktigt gullig! Jag har tänkt att visa mina kassa bilder om det är okej, haha.

Vi hörs snart, jag ska berätta en riktigt rolig sak, haha.

Olivia

Söndag 7 november 2010

Hallå där! Jag har precis kommit ut ur duschen och nu mår jag riktigt bra. Känner mig dock trött men jag kanske blir piggare om jag dricker ett glas mjölk. Jag vet inte vad jag ska skriva om faktiskt. Jag har ingen fantasi för tillfället. Jag vill bara lägga mig och sova.

Min träning idag var riktigt rolig. Vi har bara övat koregrafi hela träningen. Vi har fått lära oss våran ramsa idag som jag inte minns nu men jag kommer säkert på den lite senare, haha. Det som är bra är att vi börjar bli riktigt tajmade nu så det ser riktigt bra ut.

Nej nu ska jag gå och borsta håret och sedan så ska jag lägga mig framför TV:n och bara slöa. Vi hörs imorgon!

//Olivia


Att regndroppar faller som tårarna gör

 

Linda


Målning - Miley Cyrus

Jag blev precis färdig med denna målningen. Som ni kan läsa på bilden så är det Miley Cyrus jag målat. Jag blev faktiskt riktigt nöjd.




Olivia

Torsdag 4 november 2010

Idag är första dagen på mitt höstlov som solen lyser. En aning deprimerande eller vad tycker ni? Men jag njuter i alla fall av att få en fin dag på mitt lov. Om kanske någon timme så har jag tänkt att ge mig ut på en joggingtur. Det är verkligen en överraskning om ni frågar mig.

Lite senare idag så får jag gå och lämna tillbaka filmen som jag hyrde igår, Bring it on again. Suprise! Varje gång jag ska hyra en film så blir det nästan alltid en Bring it on film som kommer hem. Fast nu har jag faktiskt sett alla filmer så jag vet inte vad jag ska hyra nästa gång.

Igår så åt jag världens godaste linsbiff som jag verkligen måste äta någongång igen. Jag gillar verkligen att vara vegetarian, det finns så många maträtter som man aldrig provat på förut. Ibland saknar jag köttbullar men jag villl ändå inte äta kött, hehe.

Nej, nu så ska jag hitta på lite andra grejer innan jag ska jogga. Ha en fin dag!





Olivia

Där satt den! nästan



Jag måste bara tänka på att sträcka på mitt vänstra ben och få rakare arm.

//Olivia

Egoboost

När jag var i Kalmar så passade jag på att köpa Blondinbellas bok "Egoboost" och jag kan säga att det inte tog lång tid att läsa ut den. Efter två dagar så hade jag läst ut den och det var verkligen inte kul när man märkte att man inte kunde bläddra mer i boken.

Som ni kanske förstår så tyckte jag verkligen om boken och den var väldigt intressant så det var riktigt svårt att sluta läsa. Hon pratar om mycket viktigta ämnen i boken till exempel självförtroende samt självkänsla, kärlek, ätstörningar m.m.

Jag hoppas verkligen att det är många tjejer här i Sverige som läst den för den är riktigt bra, hon skriver om saker som vi alla tjejer någon gång funderat över. Jag är glad att jag inte har dålig självkänsla/dåligt självförtroende längre men det finns så många som har det och det finns massa olika anledningar till varför dom har det.

Jag hade dåligt självförtroende för att jag kände mig utanför. Jag trodde aldrig att jag skulle få vänner igen, jag trodde att det var mig det var fel på för att ingen ville vara med mig. Jag kände mig hopplös den terminen. Jag försökte och försökte men ingenting hände.

Alla har vi någon gång känt att vi inte har något värde och det är helt fel. Vi är alla lika mycket värda, det spelar ingen roll vilket kön man är, hur gammal man är, hur lång man är, vilken hudfärg man har m.m. Alla är vi lika mycket värda.


//Olivia


1 november 2010 - HEMMA!

Nu är jag hemma från min lilla resa till Kalmar och jag säger det varje gång jag kommit hem från en resa men "Borta bra men hemma bäst". Självklart så kom jag hem med en liten shoppingpåse, haha. Blondinbellas bok Egoboost, en tunika från Monki, ett par byxor från Monki samt ett par knästrumpor från H&M. Jag är riktigt nöjd över köpen som jag gjort.

Jag har inga planer för morgondagen, kanske bara ta det lugnt och njuta av att det är höstlov. Dock så har jag tänkt att plugga lite, jag vet att jag är världens pluggis men det är helt enkelt inte något jag kan ändra på. Jag är såhär och kommer alltid att vara det.

Missförstå mig inte, jag har inte tänkt att sitta och plugga hela dagen, jag hade tänkt mig att läsa en text på tio minuter, inte värre än så. Sedan så kanske jag kan ladda upp lite bilder från Kalmar om jag har orken, det borde jag ha men som ni vet så är jag riktigt kass på att uppdatera.

Nej, nu måste jag sova, jag har fått gå upp tidigt varje dag för att hinna med hotellfrukosten som serveras. Vi hörs imorgon! Kramar Olivia♥

RSS 2.0