Tjat om min ekonomi och andra otroligt intressanta saker

Det är helt sjukt vad mycket besökare vi har!

Hur som helst, om vi ska ta och fortsätta med att vara ironiska då... Det händer en massa i vår stad så det finns alltså hur mycket som helst att skriva om. Nej, att vara ironisk är så fruktansvärt tråkigt för tillfället.

Det händer inte särskilt mycket för tillfället. Vår stad är stendöd så jag och Olivia bestämde oss för att åka till storstan och inhandla lite nödvändiga saker som strumpbyxor, jeans m.m. 850 spänn gick det på, så nu har jag blivit rätt fattig, eller jag har visserligen över 5500 spänn kvar på mitt kort men nu får det räcka med inköp på ett tag.

Fast tänker jag efter så skulle jag behöva inhandla ett par vinterskor (converse är faktiskt inte särskilt varma har jag upptäckt nu efter att ha använt den typen av skor i minst tre vintrar), en jacka som passar till hösten (feta vinterjackor och somriga jeansjackor fungerar inte särskilt bra nu när det är svinkallt på morgonen men hur varmt som helst på eftermiddagen), en mascara (som jag egentligen inte behöver ha men som ändå kan vara bra att ha, haha lite virrigt där va? Min nuvarande mascara är väl 1,5 år gammal och ska man tro tidningarna så är det 1 år för mycket eller något.), ett läppbalsan (eller något i den stilen, eftersom mina läppar har en tendens att bli så grymt torra på hösten och vintern.), ett kontantkort till mobilen (eller vad det nu heter, behöver hur som helst ladda min mobil med minst 100 kronor. Jag har 21 kronor kvar nu som egentligen ska räcka i 17 dagar till. Känns stabilt.) och så fortsätter det...


Nej, något av det där vägrar jag att inhandla eftersom jag inte tänker slösa en krona till den här månaden, får se hur det blir sedan när barnbidraget + månadspengen kommer nästa månad. Jäklar vad jag låter bortskämd, det är inte så illa som det låter faktiskt. Jag får rätt mycket pengar men då måste jag betala allt själv också, man kan inte direkt gå till mamma eller pappa och be om pengar till att köpa t.ex. ett par svindyra jeans eller något utan då måste man spara tills man har råd själv. Okej, det där lät om möjligt ännu mer bortskämt. Äh, jag kan inte förklara.

Vad jag tjötar då?! Måste bero på att jag är trött. Jag skriver när jag blivit lite piggare och roligare igen.

//Linda


Kommentarer
Postat av: nikieh'

Jag såg era filmer när ni sjunger på youtube, gud, shit va bra:))))

Höhh de va de enda ja tänkte säga^^



Eller juste, vem är vem av er? ^^

2009-09-19 @ 01:34:40
URL: http://nikiehallenberg.blogg.se/
Postat av: Alma

sv: Godnatt :) Eller nu är det ju morgon, så godmorgon :D

2009-09-19 @ 09:24:54
URL: http://lloki.blogg.se/
Postat av: my

vad trevligt att du tycker det, tusen tack! kram.

2009-09-19 @ 11:32:51
URL: http://mywiberg.blogg.se/
Postat av: Hilda-Foto & design♥

Ja innebandy är bästa sporten ever :P♥

2009-09-19 @ 14:47:12
URL: http://wimsis.blogg.se/
Postat av: elinn

Tack!

älskar att skriva,

Allt bra med dig?

:)

2009-09-19 @ 16:06:53
URL: http://elinnjl.blogg.se/
Postat av: daniela

tack så jätte mkt :)

2009-09-19 @ 17:35:32
URL: http://daanielab.blogg.se/
Postat av: felicia

sv; lagom då ... (: kolla in igen och se hur det blir? kramar*

2009-09-19 @ 22:49:06
URL: http://aicilefs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0