HELG!!!

Glömde skriva matteprov i mitt förra inlägg. Tss. Hur som helst, nu är det helg. Helt otroligt skönt med lite vila, eller ja, vila och vila. Idag blir det chill med min pojkvän, imorgon blir det kanske fest och på söndag blir det träffa lite släkt och plugg. Det är en rätt okej helg ändå, men nästa vecka kommer att ta död på mig. Så jag ska vila järnet nu. I väntan på min pojkvän så ska jag ut till familjen i TV-soffan och kolla på TV och möla lite chips. Det blir mys.

Hoppas att ni har en trevlig kväll därute, det skall i alla fall jag ha. Kram.


Linda





Pluuugg

Yo! Jag sitter vid datorn och lyckas ärligt talat inte slita mig ifrån den. Jag måste måste MÅSTE börja plugga snart. Fysiken är svår, spanskaprov på måndag, stort kemiprov fredag nästa vecka, SO hemtenta, musikredovisning, skrivning i svenska, engelska muntlig bokrecension. Naturvetenskapliga programmet är extremt jäkla tufft, ha med det i er beräkning om ni funderar på att välja det. Men man blir väldigt allmänbildad och smart och alla dörrar öppnas för en, det kan ni också ha i bakhuvudet när ni väljer. Nej, men natur är nice. Än så länge går det bra för mig i alla fall, fast en termin och tre avslutade kurser kanske inte säger så mycket.


See you later!
Linda 

22 februari 2011

Ja, jag vet att uppdateringen har varit kass (vilket jag alltid skriver i mina inlägg) och jag ska verkligen att försöka bättra mig men ibland så har jag faktiskt ingen inspiration och då har jag verkligen ingen aning om vad jag ska skriva om. Jag är ingen Foki som precis flyttat till Asien, jag är ingen Kenza som shoppar för 100.000 kr i månaden, jag är Olivia, en vanlig småstadstjej som spenderar den mesta tiden i skolan och på skolarbeten. Vad ska jag skriva om då egentligen?

Dock så praoar jag för tillfället men nu är jag alldeles för trött för att blogga när jag väl kommer hem. Jag praoar på en förskola (dagis) där jag måste vara igång hela tiden eftersom barnen har så mycket energi så det inte är sant. Det första jag gör är att slänga mig i soffan och kolla på Top model, sedan så slöar jag bara för att få tillbaka lite energi. Helt ärligt så är det bättre att vara i skolan. Missförstå mig inte, jag älskar verkligen barn men man blir riktigt trött av att leka hela dagen.

Jag måste i alla fall ta och lägga mig snart eftersom det är en ny dag imorgon då jag måste vara pigg och glad. Vi hörs när vi hörs helt enkelt. Ha det superbra!

Olivia

Skridskoåkning

Visst är vi underbart duktiga?


Tusen gånger starkare


Idag såg jag en film som jag i det stora hela tyckte var väldigt bra, lite extrem i sina karaktärer men det fungerade ganska bra ändå, Tusen gånger starkare hette den. Tanken bakom den här filmen var väldigt bra och jag tycker att alla borde se den eftersom den är väldigt aktuell i sitt tema. Den handlar bland annat om att aldrig vara någon annan än sig själv, att verkligen visa vem man är och vad man tycker och vill och jag vet hur svårt det här är idag.

Jag har varit osäker, jag har mått dåligt över olika saker, jag har varit otroligt tyst och knappt vågat säga ett ord inför andra, jag har haft låg självkänsla och inte insett mitt eget värde, jag har haft lågt självförtroende och har trott att jag inte skall klara av något här i livet, jag har inte vågat uttrycka mina åsikter och jag har inte alltid varit mig själv.

Jag är fortfarande inte särskilt pratsam och är hellre tyst tills jag faktiskt har något viktigt att säga, men jag kan säga mina åsikter på ett helt annat sätt idag. Jag står för vad jag tycker och tänker och gillar inte att gömma mig bakom någon annans åsikter. Jag har bättre självkänsla nu och jag vet att jag kan klara precis vad jag vill åstadkomma, det handlar bara om att kämpa tillräckligt mycket. Jag vill inte vara någon annan än mig själv för jag vet att jag är otroligt bra och jag är unik.

Jag fortsätter att utvecklas hela tiden, när jag ställs inför nya utmaningar och jag älskar det. Jag kollar tillbaka på hur jag var för fyra år sedan och jäklar vad jag är annorlunda idag, på ett bra sätt alltså. Jag hoppas att jag kommer att kolla tillbaka på mitt 16-åriga jag om fyra år och tänka precis samma sak.

Oj, jag tappade tråden lite. Hur som helst, se Tusen gånger starkare och var er själva. Det är min uppmaning till er idag. ;)

Linda


20000 videovisningar, 5000 kanalvisningar

Det går bra nu. :)

Tandläkaren

Här vart det bra uppdaterat som vanligt. Hoppas att alla mår bra därute. Själv är jag lite förkyld, kan ha en stänk av feber också men jag skall snart pallra mig iväg till skolan, jag var hos tandläkaren första lektionen och sedan hade vi världens håltimme, men nu skall jag snart ut i snön för att ha två lektioner i skolan. Värt.

Hos tandläkaren gick det bra, det var bara en vanlig koll och de sa att allt såg jättebra ut, att mina tänder var jättefina och så vidare. Alltid kul att höra såklart, får fira med godis eller något ikväll. Tss. Nej, men det är rätt konstigt att mina tänder är såpass fina för jag är inte alltid så nyttig om man säger så, eller jag vet inte vad jag har att jämföra med, det är nog många som småäter och sådant betydligt mer än mig.

Bla, bla, bla. Jag känner mig så sjukt tråkig som skriver om det här. Vem bryr sig egentligen? Nej precis, ingen. Från och med nu, har jag inget intressant att skriva om så skriver jag inte. Kram.

Linda


Friday i'm in love

Då var det fredag igen, dagarna går så otroligt fort må jag säga. Skolveckan har vart helt underbar, inställda lektioner och väldigt få i klassen, alltså arbetsro då vi har haft våra lektioner. Jag kan verkligen inte klaga på någonting.

Dock så blir nästa vecka ett rent helvete om jag får uttrycka mig korrekt. På tisdagen så kommer vi att ha ett matteprov och sedan på fredagen så kommer vi att ha ett biologiprov och jag kan inte riktigt påstå att jag ser fram emot det. MEN, när vi gått färdigt nästa vecka så har vi lov i en vecka och sedan så ska jag vara på prao i en vecka. Lövely.

Vad mer ska jag prata om i detta inlägg tro? Det känns en aning onödigt att bara skriva ett par inlägg på några rader som inte har någon betydelse alls. En sådan blogg är inte värd att få läsare. Fasiken vad sur jag låter nu, dags att komma på bättre tankar. Det är inte alltid positivt att ha en stor, man kan få många hatkommentarer och det vill man helst undvika. Dock så har jag redan fått ett par halvtaskiga kommentarer både på bloggen och på min youtube kanal men det är som ett ordspråk lyder "Framgång börjar alltid med hat"

Haha, jag har faktiskt aldrig hört det uttrycket men vi säger att det är någon som har kommit på det ordspråket. Men jag tror faktiskt att det ligger någon sanning i det. De flesta elaka kommentarerna kommer från avundsjuka människor och det betyder att man har gjort något bra.

Men vet ni vad? Nu ska jag njuta av min fredagskväll. Ha det superbra!

Olivia

RSS 2.0