Lördag 18 september 2010

Imorgon så är det val! Jag är riktigt spänd och jag hoppas verkligen att moderaterna vinner. Jag kan säga att jag är totalt blå så imorgon så ska jag ha på mig blåa kläder för att visa att jag tillhör det borgliga blocket och inte det socialistiska.

På tal om valet 2010, igår så hade vi valdebatt i skolan och jag var miljöpartist. Jag tyckte att jag skötte mig bra, jag försökte att göra så att vår grupp verkade bra men jag vet ju inte hur de andra såg oss. Antagligen som det sämsta partiet någonsin men va fasen skulle jag göra egentligen? Ingen i gruppen var ju påläst förutom jag så jag fick ju göra det bästa av situationen, hoppa in i kategorier som jag inte var så insatt i.

Men i alla fall, nu är det lördagkväll och jag ska titta på film, käka popcorn, dricka Ramlösa m.m. Det ska bli riktigt mysigt att bara njuta av helgen för snart är den över igen.

I sjuan så såg jag alltid fram emot att börja skolan efter helgen bara för att jag var superkär i en kille, jag hatade faktiskt helgen om jag ska vara helt ärlig. Nu så har han slutat på skolan och mina känslor har svalnat, skönt det, haha. Det är inte lätt att vara olyckligt kär. Ni ska bara veta hur många gånger jag har vart det i mitt liv.

Nej, nu så ska jag gå ut och se om jag kan ta lite höstbilder, jag har ju faktiskt fått tillbaka min systemkamera och jag är gladare än någonsin.




Olivia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0