Valet 2010

Nej, nu blir jag bara för trött på alla partiledare. När de har sina valdebatter så skämmer de bara ut sig själva. Jag trodde att valdebatter handlade om att prata om sitt eget parti, inte klaga på de andra partierna. De får ju inte fler röster för att de klagar på varandra.

Dessutom så pratar de i mun på varandra hela tiden och de kan ju inte ens ha en sansad konversation. Någon av dehär personerna ska leda Sverige. Förstår ni det? De ska leda hela Sverige och de kan inte ens bete sig som vuxna människor. Klanka ner på andra, det är det som gäller inom politik, fy sjutton!

Jag får i alla fall inte ut något av dessa valdebatter. Jag vill gärna veta mer om partierna men det enda jag får höra är dåliga sidor av partierna, aldrig det bästa med partierna.

Om jag skulle få rösta så hade jag antaligen röstat på Moderaterna eller Folkpartiet för det är de två partierna som jag tycker bäst om. Helt klart Alliansen, jag bara har något starkt emot det socialistiska blocket. Eller kanske inte emot men jag skulle inte rösta på dem. Jag vill inte leva i ett bidragssverige. Jag tycker att det ska löna sig att jobba.

Dock så kan ju inte alla jobba. Är man sjuk så ska man inte känna sig tvungen att jobba för att klara av att försörja sig själv. Men de som verkligen kan jobba om de vill men trivs med att ligga hemma i soffan och leva på bidrag ska för sjutton ta tag i sina liv och skaffa ett jobb. Det finns jobb men man måste ha en stark vilja, man kan inte ge upp efter ett nej.

Detta var lite tankar och åsikter om valet 2010. Kramar Olivia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0